avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 472 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Bună ziua! Cine poate sa-mi spună și mie ce ...
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Bună ziua! Cine poate sa-mi spună și mie ce drepturi are familia ...

Bună ziua!
Cine poate sa-mi spună și mie ce drepturi are familia monoparentala ( femeie + 2 copii minori, unul dintre copii primeste pensie alimentara)
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 12:43, 1 Decembrie 2023
La ce drepturi va referiti ?

vedeti daca va este de ajutor
[ link extern ]

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Drepturile mamei singure livia456 livia456 Buna ziua, sunt o mama singura. am un copilas minor. ce drepturi legale am pentru copil? Mentionez ca am serviciu. (vezi toată discuția)
Familie monoparentala RAMOnaBC RAMOnaBC buna.sunt divortata din 2006 ,am un copil de 3 ani si locuiesc cu parintii.o sa intru in somaj din luna decembrie.beneficiez de ajutorul pt fam ... (vezi toată discuția)
Ajutor primarie familii monoparentale ContSters159553 ContSters159553 buna seara! sunt divortata, cu doi copii de 1, respectiv 8 ani , avand venitul total( indemnizatie+alocatiile copiilor+ pensia alimentara) de 1150 lei.va rog ... (vezi toată discuția)