avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 510 soluții astăzi
Forum Activitate luchian89

Activitate luchian89

Răspuns la discuția Cum e viata in inchisoare ?
bine multumesc frumos pt sfaturi :(
buna seara ! am de executat o pedeapsa cu inchisoarea de 2 ani pt droguri .
cum este viata la puscarie ?
mi-e fricaa de mor :((

Răspuns la discuția Cazierul si locul de munca
Ok ... Multumesc frumos !!!
pai ar fii ca e un dosar de furt calificat ... si conducerea unui autoturism cu numere false
Am inteles ... multumesc frumos .... nu de alta dar ma tem sa nu afle sefii mei ce prostii am facut :(
Buna am si eu o intrebare pt voi ... am un dosar penal ... care este la politie si cu siguranta va ajunge si la judecatorie ... acum sunt angajat la o firma iar daca voi fii condamnat de ex la un an cu suspendare ... sefii de la servici vor afla? :(
Salut florinel sa imi trimiti te rog un mesaj privat cu id tau sau fb tau ... Te rog mult !!! Multumesc !!!
Bine multumesc frumos :( daca nu ascultam de prietenul meu akm era totul bn. Am sa regret toata viata :(( intr-un cuvant mi-am distrus viata dintr-o prostie :(
Dupa sarbatori imi verifica dosaru pt ca nu a apucat. Nici gand sa ma astept la o amenda administrativa nu? Ma bazez pe permis :(
Sunt obligati sa imi ia permisul nu? :( nu exista posibilitatea sa ma ierte ... problema e ca eu lucru ca sofer profesionist :( si cu asta imi castig painea ... vai doamne ce inconstient pot sa fiu :(