avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1198 soluții astăzi

Joi, 6 februarie, are loc evenimentul: AI Act: De la reglementare la implementare - Ghid practic de conformare pentru companii. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Cazierul si locul de munca
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Cazierul si locul de munca

Buna am si eu o intrebare pt voi ... am un dosar penal ... care este la politie si cu siguranta va ajunge si la judecatorie ... acum sunt angajat la o firma iar daca voi fii condamnat de ex la un an cu suspendare ... sefii de la servici vor afla? :(
Cel mai recent răspuns: luchian89 , utilizator 20:45, 8 Mai 2013
Pot afla din cazier daca il veti arata.
Mai pot afla daca veti depune o adeverinta de la locul de munca la proces.
Ar fi bine sa depuneti dovada ca aveti loc de munca.
E bine sa depuneti adeverinta de la locul de munca asta in cazul in care e vorba de un dosar penal pentru care se poate da cu suspendare . E bine sa faceti dovada ca aveti loc de munca deoarece asa aveti sanse mai sa primiti pedeapsa cu suspendare !
Nu au cum sa afle , decat daca cineva va spune ... cazierul se solicita la angajare si nu pe parcursul angajarii..
Am inteles ... multumesc frumos .... nu de alta dar ma tem sa nu afle sefii mei ce prostii am facut :(
V-am spus numai daca se scapa cineva la sefii dvs .. insa si atunci nu vad ce impediment ar putea fi ...

Alte discuții în legătură

Permis numere false și neimatriculat Mariusionut1 Mariusionut1 Sa trăiți am fost oprit in trafic pe data de 17-01-2017 cu un auto cu numere false și neimatriculat in brief mare și mic scria numerele false care erau și ... (vezi toată discuția)
Conducerea cu autovehicul neinmatriculat + numere false florinpopescu florinpopescu Buna ziua, Am fost prins acum doua saptamani circuland cu autovehicul neinmatriculat,si cu numere false. In anul 2001 am fost condamnat pentru furt la 1 an ... (vezi toată discuția)
Cerere de prelungire dovadă înlocuitoare a permisului de conducere, respinsă. mai pot face ceva să mi se prelungească? Rasniceanu Adi Rasniceanu Adi Am circulat cu o mașină cu numere false și mi sa făcut dosar penal pina acum procurorul mi-a aprobat dreptul de a circula și a clasat și un caz acela că ... (vezi toată discuția)