avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 895 soluții astăzi

Joi, 6 februarie, are loc evenimentul: AI Act: De la reglementare la implementare - Ghid practic de conformare pentru companii. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Cazierul si locul de munca
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Cazierul si locul de munca

Buna am si eu o intrebare pt voi ... am un dosar penal ... care este la politie si cu siguranta va ajunge si la judecatorie ... acum sunt angajat la o firma iar daca voi fii condamnat de ex la un an cu suspendare ... sefii de la servici vor afla? :(
Cel mai recent răspuns: luchian89 , utilizator 20:45, 8 Mai 2013
pai ar fii ca e un dosar de furt calificat ... si conducerea unui autoturism cu numere false
Despre conducere nu cred ca ar fi probleme , posibil cu furtul.... si chiar daca ar afla ca sa va concedieze ar trebui sa respecte prevederile Codului Muncii ... faptul ca aveti cazier nu este un motiv de incetare a c.i.m., decat in anumite situatii ...
Ok ... Multumesc frumos !!!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Permis numere false și neimatriculat Mariusionut1 Mariusionut1 Sa trăiți am fost oprit in trafic pe data de 17-01-2017 cu un auto cu numere false și neimatriculat in brief mare și mic scria numerele false care erau și ... (vezi toată discuția)
Conducerea cu autovehicul neinmatriculat + numere false florinpopescu florinpopescu Buna ziua, Am fost prins acum doua saptamani circuland cu autovehicul neinmatriculat,si cu numere false. In anul 2001 am fost condamnat pentru furt la 1 an ... (vezi toată discuția)
Cerere de prelungire dovadă înlocuitoare a permisului de conducere, respinsă. mai pot face ceva să mi se prelungească? Rasniceanu Adi Rasniceanu Adi Am circulat cu o mașină cu numere false și mi sa făcut dosar penal pina acum procurorul mi-a aprobat dreptul de a circula și a clasat și un caz acela că ... (vezi toată discuția)