avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1085 soluții astăzi
Forum Activitate mihaelaciocarlan

Activitate mihaelaciocarlan

buna ziua. va rog frumos spuneti-mi sambata sant deschise judecatoriile pt a inregistrate cereri, pt ca am vazut pe portal ca ultima modificare a avut loc ieri 25 mai? va multumesc .
intotdeauna mi-ati dat sfaturi utile . asa am sa fac, va multumesc
da ieri i-am dus instiitarea dar nu am avut curaj sa-l intreb pt a nu-l deranja . va pup si va multumesc .
buna dimineata. va-s ruga frumos sa-mi spuneti de ce avocatul meu caruia i-am dat pana acum destui bani pt inceperea unei dezbateri succesorale nu si-a trecut numele si sediul in cererea pe care au fost trecute si alte informatii referitoare la dosar pt ca am primit o hartie de la judecatorie acasa prin care am fost anuntata ca s-a anulat cererea mea pt lipsa informatiilor (numele si adresa sediului avocatului )?mie sincer mieste f greu sa-l intreb pe av. sa nu se supere. va multumesc anticipat.
Răspuns la discuția pensie
va multumesc mult.
Discuție pensie
buna seara . in situatia in care sotul a lucrat 11 ani si 6 luni gr 1 ,,,5 ani gr 2 ,,,,5 ani si 8 luni conditii deosebite de munca , ,,1 an armata si un an somaj va rog frumos sa-mi spuneti cum ar putea iesii mai repede la pensie ?cati ani i-ar mai trebui sa cotizeze ? va multumesc anticipat.
Răspuns la discuția mostenire
imi pare rau ca ma amestec dar in prostia mea credeam ca in situatia dumneavoastra lucrurile stateau astfel; 1/4 sotia supravietuitoare si 3/4 fiul sotului pt ca imobilul este bun dobandit prin mostenire de sot de la parintii lui .
va multumesc.
buna seara . va rog frumos sa-mi spuneti si mie ce prevede art 200 alin 3 din noul cod de proc civila ? va multumesc anticipat.
Răspuns la discuția ajutor public judiciar
va pup si va multumesc pt raspuns.