avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 589 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Anulare cerere pe Noul cod de procedurã civilã. ...
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Anulare cerere pe Noul cod de procedurã civilã. Soluții?

buna dimineata. va-s ruga frumos sa-mi spuneti de ce avocatul meu caruia i-am dat pana acum destui bani pt inceperea unei dezbateri succesorale nu si-a trecut numele si sediul in cererea pe care au fost trecute si alte informatii referitoare la dosar pt ca am primit o hartie de la judecatorie acasa prin care am fost anuntata ca s-a anulat cererea mea pt lipsa informatiilor (numele si adresa sediului avocatului )?mie sincer mieste f greu sa-l intreb pe av. sa nu se supere. va multumesc anticipat.
Cel mai recent răspuns: mihaelaciocarlan , utilizator 10:35, 24 Mai 2013
Cu parere de rau va spun ca exact pe dansul va trebui sa il intrebati si nu pe noi de ce nu si-a trecut datele in cererea de chemare in judecata.

Dar dvs cand ati primit comunicarea instantei in sensul completarii acestor date, nu ati comunicat-o avocatului si acesta nu a complinit in termenul legal lipsurile?
da ieri i-am dus instiitarea dar nu am avut curaj sa-l intreb pt a nu-l deranja . va pup si va multumesc .
I-ati dus hartia prin care erati anuntata de anularea cererii, i-ati platit si onorariul si nu ati avut curajul sa il intrebati? Dar aveti dreptul sa fiti informata in legatura cu dosarul dvs, avocatul de aia incaseaza onorariul.

Solicitati-i sa introduca o noua cerere, de aceasta data completa si fara a-i mai achita vreo diferenta de onorariu.
intotdeauna mi-ati dat sfaturi utile . asa am sa fac, va multumesc

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua..mi sa pus la dispozitie ca reclamat..sa platesc un ... Peagu Peagu Buna ziua..Mi sa pus la dispozitie ca reclamat..sa platesc un avocat curator pt parat...Nu mi sa dar decat inf..Sa il platesc in Barou suceava si numele ... (vezi toată discuția)
Succesiune popescumierleanu popescumierleanu Buna dimineata am un dosar de succesiune care a avut termen pe 6 februarie pe civil administrativ si nu stiu de ce nu s a dispus nici o decizie judecatoreasca ... (vezi toată discuția)
Recuperare bani de la un avocat care nu si-a facut datoria pavelbuta pavelbuta Buna ziua.Am incheiat un Contract de asistenta juridica cu un avocat care sa ma reprezinte intrun proces de mostenire,acum un an,i-am achitat onorariul si i-am ... (vezi toată discuția)