avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 565 soluții astăzi
Forum Activitate stetco23

Activitate stetco23

buna ziua va rog frumos sa imi dati un sfat anu trecut am masurat tot pamintu lui mama si tata el find decedat pentru titlu de proprietate trebuie sa fie trecut in primarie pina in 1990 aproximativ ...din partea lui tata neam impartit in 2001 dar nici unu din cei trei copi nu sia trecut pamintu ....eu avind grija de mama find cu dementa anzaimer am depus tot ce e in primarie pentru titlu de proprietate si partea lui tata unde eram impartiti ,,,,noi in1990 nu aveam nimic nici unu decit mama tata era mort din 1985 in acte atunci rezulta mama ....frati mei sint suparati ca am facut actele si leam depus ....mai bine zxis fratele sora mea stia de ele dar na vrut sa plasteasca ingineru ce vina am eu ca pe vremea aia era pe mama si in ziua de azi ea plateste impozit dar la frati mei le trebuie pamint ...am intrebat cunostinte si miau rasp ca fara mama nu pot sa is ia pamintu mama treb sa se descarce de pe ea pe noi ea nu mai poate lua decizi datimi un sfat ca ei vreau sa imparteasca averea lui mama in trei eu nu sint deacord pentru ca ea traieste eu stau 24 si 25 cu ea si copi mei va rog scrietimi daca am gresit cu actele am inteles de la inginer ca dupa ce apare titlu de proprietate apoi te poti intabula si o poti face pe copi cu sentinta data va multumesc mult astept raspunsu dumneavoastra:(
buna ziua sucesiunea dupa tata am facuto acu 9ani partea lui tata am impartito mama a ramas cu casa din partea tatei ,,,ei acum vreau sa imparta pamintul lui mama dar in trei parti dar din cite stiu si ea are dreptu la o parte ea fiind bolnava ei pot imparti fara acordul ei sau al meu eu nu sunt deacord multumesc
va rog mult sa ma sfatuiti intro problema frati mei vreau sa imparta pamintul lui mama ea find in viata bolnava in trei parti eu am grija de ea ...dar din cit stiu si ea are dreptu l o parte se poate fara acordul ei sa se imparta ea find bolnava avind acte ca nu judeca e bolnava am grija de 5ani de ea e la pempars ei nu ma ajuta cu nimic cum pot proceda sa ii fac si ei parte din partea lui tata ia ramas casa lui mama unde locuiesc si eu frati din vorba au zis cam lasa mie tot dar cind leam cerut act sau suparat eu una nu sunt deacord ajutatima cu un sfat ce pot face va multumesc
buna dimineata nu stiu hotarirea definitiva imi vine acasa si in cit timp pot face contestatie sau revizuire va multumesc ,
buna dimineata calea mea de atac a sentintei este ca la acelasi picior am fost operata a doua oara ,nam fost citata ptr un certificat medicol legal dinti mi sau rupt in accident am depus acte dar nimic ,acum la cluj am depus cheltuilelile toate ca in prima sentinta avocata care am avuto din oficiu nu ma anuntat eu din lipsa banilor nam putut lua legayura cu ea eu am in crestere doi copi in clasa a 7 si o mama bolnava din pensia ei traim ,v rog sfatuitima se poate da un certificat medicol legal dupa 3ani cred ca biletu de iesire va rog mult
ma scuzati ce cale de atac am va multumesc
va rog ajutati-ma

"Solutie: Prin sent.pen.81/11.02.13, Condamnă inculpata X , pentru săvârşirea infracţiunii de - vătămare corporală din culpă prev. de art.184 al. 2 şi 4 Cp la pedeapsa închisorii de 1 an

În temeiul art. 81 şi 82 C.pen. , dispune suspendarea condiţionată a executării pedepsei pe un termen de încercare de 3 ani închisoare Atrage atenţia inculpatului asupra dispoziţiilor art. 83 C.pen. , privind revocarea suspendării condiţionate a executării pedepsei Obligă inculpatul alături de asigurătorul Ufficio Centrale Italiano prin mandatar Biroul Asiguratorilor de Autovehicule din România cu sediul în Bucureşti , str. Vasile Lascăr nr. 40-40 bis, et. 6, sector 2 la plata către partea civilă Y a următoarelor sume de bani: 6000 lei despăgubiri civile şi la plata unei rente viagere de 50% din venitul minim pe economie lunar până la reverificarea stării de sănătate a părţii civile Y

Obligă inculpata alături de asigurătorul Ufficio Centrale Italiano prin mandatar Biroul Asiguratorilor de Autovehicule din România cu sediul în Bucureşti , str. Vasile Lascăr nr. 40-40 bis, et. 6, sector 2 la plata sumei de 10000 lei cu titlu de daune morale către partea civilă Y

Obligă inculpata alături de asigurătorul Ufficio Centrale Italiano prin mandatar Biroul Asiguratorilor de Autovehicule din România cu sediul în Bucureşti , str. Vasile Lascăr nr. 40-40 bis, et. 6, sector 2 la plata sumei de 3202,38 ron reprezentând cheltuielile de asistenţă medicală acordată d-nei Y în perioada 03.03.-19.03.2010 , la secţia Ortopedie. Obligă inculpata la plata sumei de 600 lei cheltuieli judiciare către stat Obligă inculpata la plata sumei de 200 lei cheltuieli judiciare către partea civilă Y reprezentând onorar avocat din oficiu Cu recurs în termen de 10 zile de la comunicare Pronunţată în şedinţă publică, azi, 25.04.2013.

[Folositi "Raspunde", nu "Citeaza" cand doriti sa completati un mesaj deja postat - 30 de minute dupa ce l-ati publicat aveti aceasta posibilitate, si va rog nu mai scrieti nume si date personale in mesaje.]
va rog ajutatima in urma cu trei ani am avut un accident de masina .am fost partea dreapta toata in ghips dupa trei ani mi sa dat sentinta in sentinta nu sa tinut cont de operatia a doua si dinti si nici o chitanta cu cheltuieli nu au fost depuse am facut recurs cluj ...am depus cheltuielile ..iar la cluj mi sa repins cererea de expertiza ptr a doua operatie si dinti acesta mi sa comunicat pe forum Respinge ca nefondat recursul declarat de partea civilă ª.I. împotriva sentinţei penale nr. 81 din 11.02.2013 a Judecătoriei Sighetu Marmaţiei. Stabileşte în favoarea Baroului Cluj, suma de 200 lei, ce se va avansa din fondul Ministerului Justiţiei reprezentând onorariu pentru apărător din oficiu. Obligă pe recurenta ª.I. să plătească în favoarea statului suma de 400 lei cheltuieli judiciare, din care 200 lei reprezentând onorariu avocaţial. Definitivă. Pronunţată în şedinţă publică, azi, 25.04.2013.sint distrusa va rog datimi un sfat ramine sami platesc eu operatia si dinti si cheltuieli doamne doamne va multumesc va rog ajutatima acasa am 2 copilasi