avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 412 soluții astăzi
Forum Activitate marianviorel

Activitate marianviorel

Buna ziua,tatal meu a incheiat anul trecut un contract cu noua firma de salubrizare din orasul nostru,la cateva luni a aparut un anunt pe scara sa mearga toti la sediul firmei pentru a incheia contractul cu dansii.Tatal meu din buna credinta s-a prezentat la sediul firmei unde i s-a mai facut un contract pe aceeiasi adresa si pe aceleasi date personale.Intrebarea mea este cum poate sa procedeze,pentru ca firma nu vrea sa rezilieze al doilea contract decat dupa achitarea sumei pe perioada de cand firma presteaza serviciile de salubrizare.Va multumesc.
Buna seara,eu si sotia mea am cumparat casa parinteasca a sotiei mele,intelegandu-ne cu fratii ei si platindu-le sumele de ei pretinse facand un act de mana in prezenta a doi martori.Acum noi am dori sa trecem casa pe numele sotiei mele(precizez ca din cei doi parinti ai sotiei mele,doar mama ei mai traieste,la fel fiind si in momentul cumpararii casei).Care ar fi cea mai putin costisioare solutie?Va multumesc.
Multumesc pentru raspunsuri.
Buna seara,as avea rugamintea sa ma lamuriti cu o problema:soacra mea are o pensie de 390 de lei si o pensie dupa sotul ei decedat de 90 de lei,in acest caz este indreptatita sa primeasca acel ajutor in alimente de la UE sau nu?Va multumesc,
Buna ziua,de vreo luna am probleme cu un vecin recent intors din strainatate,pe care l-am reclamat la politie intr-o noapte pentru ca daduse muzica prea tare.Specific ca inainte de a suna la politie i-am batut la usa si l-am rugat sa dea muzica mai incet pentru ca e 4 dimineata si am de mers la serviciu iar copii merg la scoala,nu s-a potolit si a inceput sa injure,sa ma ameninte ca ma omoara si ca daca sun la politie ma va bate fata de ea,prin urmare am sunat la politie,nu stiu ce masuri s-au luat,dar de atunci de fiecare data cand este baut,ii spune baiatului cel mare ca ma va bate,sau sa ies afara sa-mi dea pumni.Nu stiu ce ar trebui sa fac,daca ar fi bine sa-i fac o plangere la politie,sau sa las lucrurile asa?Cert este ca de cand a venit acasa nu mai avem liniste.Va multumesc si astept sa ma sfatuiti in aceasta problema.