avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1313 soluții astăzi
Forum Activitate vasy888

Activitate vasy888

Răspuns la discuția Abuzuri asociatia de proprietari
Pt.elga50.Problema este alta..Penalizeaza fara a exista hot.a com.exe.,fara aprobare in adunare generala anuala.Nu stie nimeni unde se duc banii,ce se face cu ei.Asa cum am aratat in alte postari,pres.refuza sa raspunda la petitii.Pentru a ramane in functie,se ocup cu orice,numai cu obligatiile pe care le are nu.Tupeu.La sedinta din februarie,a cerut 300 roni la dispozitia lui.Pentru?Am intrebat.Raspuns.Cheltuieli neprevazute.La care maagzin?Fara raspuns.Asa o fi la alte asocitii de proprietari??
Răspuns la discuția Abuzuri asociatia de proprietari
Administratorul(femeie),care este batuta in cuie si presedintele,care manipuleza locatarii ca pe catelusi.
Răspuns la discuția Abuzuri asociatia de proprietari
Multumesc.La mine nu este cazul de penalizare.Le spun cred de 10 ani. Nu,mai luati penalizari.Sunteti asociatie ilegala.Ei aplica penalizare maxima.Vreau sa le deschid ochii locatarilor,care platesc fara sa stie ce.Este un haos total in asociatie.Eu nu vreau sa fac parte din acel haos.Cine stie.Poate,se vor trezi si alti locatari.
Aveti mare dreptate.Stiti un serviciu al unei primarii care aplica acest articol??Dupa ce am ,,bombardat"prim3 cu petitii sau trezit si in decembrie 2012 au emis o HCL.Sper ca prima amenda sa o primeasca pres.[EDIT = asociatiei noastre]
Daca,sunt 24 de proprietari ,veniti in condominiu ulterior constituirii asociatiei de proprietari(1999)si care acum au semnat acordul de asociere,trebuie anexa la statut si acordul de asociere?
Răspuns la discuția Abuzuri asociatia de proprietari
Nu.Am gresit ca nu am precizat.Trebuia sa precizez ,,la lista de plata a intretinerii".
Răspuns la discuția Abuzuri asociatia de proprietari
Incepnd cu 01.07.2013,se poate aplica penalizarea de 0,02% pe zi in asociatia de proprietri?
Răspuns la discuția Abuzuri asociatia de proprietari
Multumesc pt.raspuns.Am vorbit cu cineva si mi-a spus ca exista o hotarare data anul trecut.Nu a putut preciza cand a fost data.
La multi ani,tuturor copiilor din lume! Stie cineva despre oH.C.L. sector 3 pentru amenzi aplicate asociatiilor de proprietari? Multumesc.
In alta postare,am spus ca ,,presedintele,este ales ilegal.Majoritatea cvorumului a fost din locatari care la acea data,nu aveau depus acordul de asociere,fiind numai proprietari.Nu se putea face descarcare la nivel de 2012,intrucat nu a fost facuta descarcare de gestiune din 2003.,,presedintele",refuza categoric raspuns la petitiile pe care le-am formulat catre com.exc.