Buna ziua, Aveti idee la montarea tamplariei de termopan, golul intre zidarie si aceasta are o anumita grosime care trebuie respectata? La mine diferenta intre capatul tamplariei si plafon ajunge si la 10 cm. Montajul a fost facut prin programul de reabilitare si am vrut sa semnez procesul verbal de finalizare a lucrarii cu aceasta obiectie, iar acestia au refuzat. Trebuie sa instiintez asociatia in scris de neregulile in executia lucrarilor?
Multumesc.
Buna seara,
Nu as vrea sa va dezamagesc, dar polita rca nu acopera astfel de cazuri...verdictul Politiei va fi caz fortuit. Sunt buni expertii dar si mai bun cred ca e un avocat. Imi pare rau.
Succes!
Am un contract de credit si garantie pe persoana fizica la o banca pe o perioda de 6 ani, din care au trecut 5 ani.De curand, am fost instiintat de banca ca mi s-a prelungit avizul de garantie pe o alta perioada de 5 ani.Aceste prelungiri se fac doar din 5 in 5 ani?
Multumesc anticipat.
multumesc de raspuns.
sa inteleg ca daca in mandat exista de exemplu clauza de reprezentare, mandatul poate fi prezentat in forma initiala fara a mai fi vizat de un avocat
ati putea sa-mi spuneti daca un contract de mandat pentru prestari de servicii intre o persoana juridical(mandatar) si o alta persoana fizica sau juridical(mandant) trebuie obligatoriu vizat(de un avocat,notar,alta autoritate).
multumesc