avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1532 soluții astăzi
Forum Activitate O_Mihaly

Activitate O_Mihaly

Buna ziua!
Am un copil in cadrat in gradul I de handicap, prin urmare am dreptul la rovinieta gratuita. Mi sa expirat certificatul vechi in 01.07.18 - in data de 04.07.18 comisia a hotarat prelungirea lui pana la 2 ani. Am primit hotararea in data de 12.07.2018 si am depus cererea la biroul social de la primarie in data de 13.07.18.
Astazi am primit amenda ca nu am avut rovinieta in data de 20.07.18. Am fost la primarie am sunat la dgaspc si mi sa comunicat ca din 31.08.2018 am rovinieta valida - si eu sunt de vina ca nu am verificat. Deci de la depunerea cereri a trecut aproape 2 luni.
Acuma eu ce sa fac? Sa contest in instanta procesul verbal?

Multumesc,
Buna ziua!
Am cumparat un imobil prin licitatie (proprietarul avea credit la banca si nu a platit) si am intabulat in 2014. Dupa un an ANAF a initiat un proces impotriva licitatiei pe motivul ca avea sechestru asiguratoriu pe imobil si el nu era inclus pe lista executorului si nu a primit bani. ANAF a notat sechestrul dupa executor si OCPI nu a comunicat la executor care nu ave cunostinta de existenta sechestrului ANAF. Bani obtinuti din vanzare a acoperit doar o parte din valoarea garantiei, deci ANAF nu ar fi primit nici un leu, banca oricum avea prioritate.
ANAF a cerut redistrubuirea banilor si anularea dreptului de proprietate.
Instanta a dat castig de causa fara ca noi si banca sa fim inclusi in proces.
Executorul a facut recurs si sentinta a fost clasata si trimisa la rejudecare.
Sa rejudecat cauza si sa dat aceas sentinta, mai mult sa respins cererea de redistribuire a banilor si sa admis anularea dreptului meu de proprietate.
De la cumpararea imobilului am investit toti bani in el (am vandut un apartament, am primit mostenirea de la parinti), mai mult am un credit pe nevoi personale - bani folositi pentru renovare, si mi se anuleaza dreptul de proprietate? Ce vina am ca OCPI a gresit? De ce anuleaza dreptul de proprietate dupa 3 ani obtinut legal?

Actul de adjudecare afost emis in data de 28.10.2014 Incheierea de la OCPI am din 28.01.2015. Reclamatia ANAF este inregistrat in 20.04.2015 la Judecatorie.

OCPI poate executa hotararea judecatoriei care hotareste anularea dreptului meu de proprietate fara sa fiu parte in dosar? Nu am fost acuzat de nimic, nici nu am fost chemat. Fara posibilitatea sa-mi apar drepturile. E posibil asa ceva?
Nu fostul proprietar a dat in judecat, finantele publice a initiat procesul doar nu stiu pe ce fond. Judecatoria inca nu ma anuntat. Mentionez ca imobilul afost adjudecat anul trecut, eu asa stiu ca perioada de contestatie este de 30 zile, care au trecut de mult. Imobilul este intabulat pe numele meu. Efectiv nu stiu ce se intampla
Răspuns la discuția adjudecare atacat de anaf
Mentionez ca afost intabulat imobilul in februarie, si am investit circa 20 000 eur, cine va plati acesti bani?
Este posibil sa pierd casa?
Ora estimata: 8:30
Complet: complet 1
Tip solutie: Admite cererea
Solutia pe scurt: Admite contestaţia la executare formulată de DIRECŢIA GENERALĂ REGIONALĂ A FINANŢELOR PUBLICE BRAŞOV – ADMINISTRAŢIA JUDEŢEANĂ A FINANŢELOR PUBLICE HARTGHITA în contradictoriu cu pârâtul SC THERMOSERV SRL şi în consecinţă: Dispune anularea vânzării prin licitaţie publică din data de 27 octombrie 2014 şi a actelor subsecvente emise de Biroul Executorului Judecătoresc Cotoară Cristian Târgu Mureş în dosarul de executare nr. 53/2012. Dispune suspendarea distribuirii sumelor rezultate din vânzare. Dispune radierea menţiunilor efectuate în Cartea Funciară. Fără cheltuieli de judecată.
Document: Hotarâre 2417/2015 09.11.2015

Au atacat pentru ca proprietarul anterior are datori si la finante.
Intrebarea me este ce se va intimpla acum, im va lua casa?
Am cumparat un imobil prin licitatie acum un an. Toate au decurs conform legii, am platit am primit actul de adjudecare, am intabulat, am platit inpozitul si am luat in posesie si am investit circa 20000 eur. Astazi vine vechiul proprietar si im spune ca judecatoria a anulat licitatia. Este posibil ? Exita posibilitate sa anuleze licitatia?

Cu stima,
Misi
Fara procesul verbal nu se poate intabula cladirea. Fara intabulare notarul nu transcrie pe numele meu. Cum pot sa schimb Autorizatia de construire? Toate cheltuielile cu constructia afost inregistrat pe firma. Oare se poate intabula cladirea pe firma? Accepta OCPI ca cladirea sa fie pe numele firmei si terenul pe numele meu?
Buna ziua!
Sunt in urmatoarea situatie. Am o cladire construita in 2003 cu Autorizatie de construire emisa pe firma (eu sunt proprietarul), doar pe terenul este pe numele meu. Firma a incheiat activitatea si s-a facturat cladirea pe numele meu. Acuma sa transcriu trebuie sa intabulez cladirea in cartea funciara. Care este procedura in cazul aceasta? Pe ce nume se eliberaeza Procesul verbal la incheierea lucrariilor?

Cu stima,
Am urmarit executariile finca numai asa am putut s-a cumpar o casa pentru familia mea, cu bani pe care am avut. Am cumparat cu 75% din valoarea evaluata. Acesti oameni "lovti de soarta", au casa de lux, masini de lux, umbla la curse de cai ...
Eu am o masina din 83, am platit rata 7 ani la banca, am stat in chirie 14 ani cu familia, in doua orase, si muncesc 9 ore pe zi ..si multumesc pt Dumnezeu pt aceasta.