avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 835 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Amenda rovinieta - dupa depunerea cereri la primarie ...
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Amenda rovinieta - dupa depunerea cereri la primarie pt persoane cu disabilitati

Buna ziua!
Am un copil in cadrat in gradul I de handicap, prin urmare am dreptul la rovinieta gratuita. Mi sa expirat certificatul vechi in 01.07.18 - in data de 04.07.18 comisia a hotarat prelungirea lui pana la 2 ani. Am primit hotararea in data de 12.07.2018 si am depus cererea la biroul social de la primarie in data de 13.07.18.
Astazi am primit amenda ca nu am avut rovinieta in data de 20.07.18. Am fost la primarie am sunat la dgaspc si mi sa comunicat ca din 31.08.2018 am rovinieta valida - si eu sunt de vina ca nu am verificat. Deci de la depunerea cereri a trecut aproape 2 luni.
Acuma eu ce sa fac? Sa contest in instanta procesul verbal?

Multumesc,
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 11:14, 14 Noiembrie 2018
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Atat timp cat nu ati fost in evidenta CNADNR ca beneficiar de rovinieta nu se justifica demersul in instanta
Chiar daca ati depus la serviciul specializat cerere si documente pentru beneficiere facilitate exonerare plata rovinieta,procedura prevede ca serviciul din primatrie sa va puna la dispozitie dovada rovinietei si sa incheie proces verbal de predare document

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Executare silita pentru neplata rovinieta negut negut Va rog sa-mi spuneti ce pot face .Am primit de la executor o hotarire a Judecatoriei prin care s-a dispus admiterea cererii si imputernicirea executorulu sa ... (vezi toată discuția)
Plangere contraventionala - amenda pentru rovinieta mircea1482 mircea1482 Va rog sa ma ajutati cu o parere legata de problema mea: Am primit pe 18.07.2011 o amenda pentru ca am circulat fara rovinieta. Conform procesului verbal, ... (vezi toată discuția)
Amenda rovinieta - tarif de despagubire ionutt ionutt Buna ziua! Cunoaste cineva regimul juridic al tarifului de despagubire aplicat alaturi de o amenda contraventionala pentru conducerea unei masini fara a ... (vezi toată discuția)