avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 940 soluții astăzi
Forum Activitate marin2013

Activitate marin2013

Buna seara tuturor.Sunt in incapacitate temporara de munca pana la 273de zile.Urmeaza sa incep munca peste o saptamana dar inca nu sunt recuperat as putea spune 50 la suta.Doctorii mi-au zis sa schimb locu de munca or eu nu pot deveni din lacatus confectii metalice -------scriitor(operatie de menisc,care mi-a afectat glezna si nu pot calca pe talpa)Intrebarea mea este ;daca pot sa ma inregistrez la somaj, fiind convins ca patronu ma pune sa-mi dau demisia fara sa-mi dea un act pentru somaj....Va multumesc mult
Răspuns la discuția Succesiune
marin2013 a scris:

Parinti mei locuiesc la tara .eu sunt singurul lor copil si locuiesc in bucuresti de 30 de ani.Mama mea a decedat anul acesta,ea avea mostenire de la parinti ei 1 casa batraneasca plus pamant,tatal meu care este in viata in varta de 75 de ani, nu vrea sa ma lase sa fac succesiunea , nepoata mamei mele care locuieste in acelasi sat cu parinti mei vrea sa-mi ia pamantul si pt asta se foloseste de tatal meu care este alcolic pt al influenta cum doreste ea.Au fost impreuna la "APIA" pt a trece pamantul pe numele tatalui meu pt a lua bani si a se putea folosi de pamant fapt pt care a si reusit.
La decesul mamaei mele aceasta nepoata a intrat in casa si a furat o suma mare de bani plus actele bunicului pe care mama mea l-a ingrijit fiind orb pana in momentul morti sale ,plus actele medicale ale mamei mele si ale tatalui meu
Mentionez ca are relati la primarie si a facut un fals prin care a ridicat ajutorul de inmormantare spunand ca ea a suportat cheltuielile de inmormantare .
A facut contract de intretinere cu tatal meu pt a beneficia de pensia lui si de pamantul meu.
Mentionez ca tatal meu nu este ingrijit in nici un fel.Cum pot sa imi intru in drepturi ?

Discuție Fals acte APIA
Buna seara.Unde ma pot adresa pentru,fals acte in dosarul apia al unei comune judetene.Mai multii,cetateni depun acte,pe pamantul lucrabil si mai trec cateva hectare in plus fata de ce au in actele doveditoare,si se trec singuri mostenitori,dar ei defapt mai au mostenitori nedeclarati.Cine se ocupa de aceste dosare care ajung la apia sau se fac direct la apia.Sefu de birou apia la care am fost sa dovedesc ca sunt mostenitor eu si nu tata,nu a vrut sa-mi elibereze o copie a dosarului spunand-mi ca este confidential.In cazul meu tata nu are nici un act doveditor.Supenti-mi ce pot face in aceasta situatie. Va Multumesc
Discuție Mostenire
Buna ziua .Mama mea a decedat .Succesiunea,dupa parintii ei nu a fost facuta .Bunicu i-a lasat 1ha de pamant [ intravilan-extravilan] Decesu bunicului a fost in 1986.Cat ar costa succesiunea dupa mama .Are 7 luni de la deces.Va multumesc
Răspuns la discuția Succesiune
Parinti mei locuiesc la tara .eu sunt singurul lor copil si locuiesc in bucuresti de 30 de ani.Mama mea a decedat anul acesta,ea avea mostenire de la parinti ei 1 casa batraneasca plus pamant,tatal meu care este in viata in varta de 75 de ani, nu vrea sa ma lase sa fac succesiunea , nepoata mamei mele care locuieste in acelasi sat cu parinti mei vrea sa-mi ia pamantul si pt asta se foloseste de tatal meu care este alcolic pt al influenta cum doreste ea.Au fost impreuna la "APIA" pt a trece pamantul pe numele tatalui meu pt a lua bani si a se putea folosi de pamant fapt pt care a si reusit.
La decesul mamaei mele aceasta nepoata a intrat in casa si a furat o suma mare de bani plus actele bunicului pe care mama mea l-a ingrijit fiind orb pana in momentul morti sale ,plus actele medicale ale mamei mele si ale tatalui meu
Mentionez ca are relati la primarie si a facut un fals prin care a ridicat ajutorul de inmormantare spunand ca ea a suportat cheltuielile de inmormantare .
A facut contract de intretinere cu tatal meu pt a beneficia de pensia lui si de pamantul meu.
Mentionez ca tatal meu nu este ingrijit in nici un fel.Cum pot sa imi intru in drepturi ?

Discuție Succesiune
Buna ziua dupa trecerea in nefiinta a mamei tatalui meu bun ii revine o patrime din avere ptr ca ea mostenea de la bunici . Mentionez ca sunt singurul copil si loc in Buc O erisoara a fost cu tata la apia sa treaca tot pamintu pe numele lui ca in urma acestor acte ea sa faca probabil un contract de intretinere fara ca eu sa nu stiu Ea a luat peste 6000 lei din casa cu scopu c-a organizat inmormintarea Tot ce-a cumparat afost din banii parintilor iar cu ocopie de buletin a mea pe care mi-a ceruto tata a luat si ajutoru de inmormantare Ce este de facut Toata stima Copia de buletin se poate multiplica nu trebuia s-ai ceara o procura///
Discuție mostenire
Sunt singurul copil la parinti,Mama a decedat.In titlu de proprietar al bunicului sunt trecuti toti fratii mamei.Fiecare au pamantu bine definit in acest titlu .Cum pot sa fac iesirea din indiviziune ce acte sunt necesare.Mentionez ca tata este in viata