Acum am cateva luni cotizatie la somaj, insuficiente pentru indemnizatie. Dupa care urmeaza o pauza de cateva luni pana la angajare. Din momentul angajarii va trebui sa am un an cu contract de opt ore? Se vor mai lua in calcul lunile anterioare, care momentan sunt insuficiente?
Daca ei depun declaratii fiscale atunci au si obligativitatea platii contributiilor, nu? Unde ii pot verifica? Din cate am citit pe forum, ANAF nu furnizeaza informatii despre platile contributiilor, pe motiv ca ar fi secrete.
Sa inteleg ca ar putea fi posibil sa fii prezent cu stagiu de cotizare si sa nu ai nicio contributie platita de firma in perioada respectiva? Iar practic, in acest caz sa nu primesti pensie?
Pentru buletin sunt programata pe 19, iar pentru pasaport pe 22. O sa rog persoana de la ghiseu sa-mi lase buletinul pe care il am pana il primesc pe cel nou, inainte stiu ca se putea sa se lase doar copia, acum sa vad daca accepta. Ce informatii din buletin sunt scrise pe pasaport in afara de CNP? CNP-ul stiu ca ramane acelasi la fiecare buletin.