avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 852 soluții astăzi
Forum Activitate lili118

Activitate lili118

La cine trebuie sa solicit? La notar unde se va face succesiunea?

Mariana D. a scris:

Dvs in cadrul partajului trebuie sa solicitati un drept de creanta constând în îmbunătățirile aduse casei( cat apreciati dvs ca ati investit) se va face o expertiza, trebuie, sa dovediti aceste imbunatatiri. Dacă veti solicita atribuirea imobilului se va ține seama de acest cuantum al îmbunătățirilor.

Buna ziua. Vreau sa fac succesiune dupa mama. Dar am o problema. Eu stau cu parintii. Am facut un credit ipotecar cu care am renovat casa parinteasca. deoarece mama a decedat anul trecut in 25 mai trebuie sa facem succesiune. Fratele meu vrea sa ii dau o suma mare de bani zicand ca nu il intereseaza ca eu am renovat casa. Tin sa precizez ca tata traieste inca . La succesiune se poate evalua casa dupa planul vechi de casa? Sau se evalueaza ce e acuma.
Va multumesc anticipat!
Răspuns la discuția Pensie alimentara , lamuriri
Multumesc!
Răspuns la discuția Pensie alimentara , lamuriri
Si cum ii arat ca 1/4? El sustine ca 1/6 cum scrie in sentinta.
Daca unul din copii are 18 ani si lucreaza, atunci cat se plateste pensie alimentara pentru celalalt copil?
Una dintre fete are 19 ani, urmeaza o scoala postliceala, dar lucreaza, Deci pentru ea nu mai trebuie sa plateasca pensie alimentara. Revin cu precizarea ca fostul sot a spus ca in sentinta de divort scrie 1/6 din salariul net si doar atat da,
As vrea sa atasez sentinta dar nu pot, poate ma puteti lamuri cat ar trebui sa dea pensie pentru cealalta fata care inca e la scoala..
Răspuns la discuția Pensie alimentara
Va multumesc!
Răspuns la discuția Pensie alimentara
Exista ceva lege care specifica? Sa pot arata.
Daca unul din copii are 18 ani si lucreaza, atunci cat se plateste pensie alimentara pentru celalalt copil?
Buna ziua. Eu sunt informatician III si peste 2 ani ar trebui sa trec la informatician II. Dar dupa noua lege a salarizarii o sa trec acuma de la 1 august la informatician II deoarece informatician III dispare din grila. Oare o sa am dreptul ca peste doi ani sa trec la informatician I sau va trebui sa astept iar 3 ani?
Va multumesc.
Răspuns la discuția Problema masina dupa partaj
Fosta sotie nu o inmatruculeaza si cere copie dupa buletinul sotului sa poata face contractul de vanzare a masinii.