Buna ziua, Doresc sa ma ajute cineva cu informari despre drepturile angajatului atunci când devine apt conditionat dar in momentul angajarii a fost apt .Ce drepturi are angajatul si care sunt procedurile de urmat de catre angajator. Multumesc.
Buna seara, Va rog sa ma ajutati cu urmatoarea problema: In 2014 am vandut un autoturism avariat in urma unui accident rutier si am cumparat un altul la mana a doua.M-am prezentat la primarie sa ma inregistrez cu autoturismul cumparat si sa il scad pe cel vandut.Functionarul primariei mi-a inregistrat autoturismul cumparat dar pe cel vandut nu mi l-a scazut din motiv ca nu am platit impozitul la zi.Acum in 2018 am platit 1500ron din totalul de 2100 ron si tot nu a vrut sa imi scada autoturismul vandut dupa ce m-a trimis sa refac contractul de vanzare din motiv ca din 2016 s-a schimbat legea si contractul din 2014 nu mai este valabil.Dupa ce mi s-a calculat in continuare 4 ani impozit pe un autoturism de care nu mai beneficiez ,nu inteleg de ce imi spune ca legea nu-i permite sa ma scada.Eu cred ca este interesul sa imi mai calculeze in continuare impozit.Ce pot face si vreau sa stiu care este legea care nu permite scaderea autoturismului din motiv ca nu am achitat asa zisa suma de impozit calculata.
Buna seara.Va rog frumos sa ma ajutati cu Formular tip pentru cerere incetare contract individula de munca cu acordul partilor
Multumesc .O seara minunata!
Buna seara,
Va rog frumos sa ma ajutati cu informatii ce trebuie sa fac in urmatoarea situatie: Socrul meu impreuna cu fratii lui vor sa vanda casa parinteasca in care a stat fratele cel mai mic si a decedat.Cand a fost la primarie persoana care se ocupa de cadastru a comunicat ca din cauza inialei tatalui scrisa gresit in documentele de identitate fratelui decedat nu poate sa vanda ca Paun P Ion in loc de Paun E ion nu este fratele lor.Mentionez ca fratele pana cand a murit din cauza problemelor neurologice a avut grija socrul meu de el pana cand a murit.Nu imi dau seama cum cand a platit toate datoriile pentru el la Primarie socrul meu a fost fratele lui si acum nu mai este fratele lui?
Va rog sa imi comunicati ce trebuie facut din punct de vedere legal.
Multumesc .O seara frumosa!
La cat timp dupa prezentarea cererii de redactare a hotararii se elibereaza Hotararea din moment ce nu a fost redactata in termen de mai mult de 60 de zile de la pronuntare?