avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1644 soluții astăzi
Forum Activitate Andreea71

Activitate Andreea71

Buna ziua,

M-ar interesa daca pentru un ONG este necesara o anumita acreditare sau autorizatie pentru includerea in obiectul de activitate a unor activitati culturale, stiintifice si de cercetare.

Multumesc.
Buna ziua,

M-ar interesa pentru o profesie liberala daca:

- organismul de acreditare in domeniu are dreptul de a impune un anumit model de contract de prestari servicii (in ceea ce priveste continutul) ?

- se pot aduce modificari continutului unui contract publicat in Monitorul Oficial de catre organismul de acreditare cu mentiunea "contractul de prestarii servicii ....are forma prevazuta in anexa"?Clauzele unui astfel de contract pot fi modificate de catre prestatorul de servicii in functie de necesitati si de detaliile negociate cu beneficiarul serviciilor?
Răspuns la discuția Co-presedinte ONG
Buna ziua,

Va multumesc mult pentru lamuriri.
Buna seara,

M-ar interesa daca este permis din punct de vedere legal ca un ONG sa aiba 2 co-presedinti, fiecare dintre ei fiind responsabil pentru anumite tipuri de activitati ale asociatiei, si sa nu se apeleze la o ierarhie clasica de tipul pesedinte-vicepresedinte sau presedinte-director executiv.

Răspuns la discuția Acte interne ONG
Buna ziua,

Va multumesc pentru raspuns.

Noua decizie cu numarul corectat trebuie depusa la judecatorie in completarea dosarului deja depus? Mentionez ca dosarul a trecut deja de judecatorie, deci inchierea a fost emisa.
Buna seara,

M-a interesa care este modalitatea prin care se poate corecta o eroare in actele interne ale unui ONG (hotarari AGA).

Mai precis documentul a fost deja utilizat la judecatorie dar ulterior s-a descoperit ca numarul de inregistrare a fost gresit alocat, o hotarare cu acelasi numar fusese deja emisa anterior. Exista vreo modalitate de a rectifica aceasta situatie, pentru a nu se continua cu numere gresite de inregistrare a hotararilor ?

Va multumesc.