avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 549 soluții astăzi
Forum Activitate nudaunume

Activitate nudaunume

Răspuns la discuția concediu de odihna dupa ccc
multumesc frumos ! in concluzie beneficiez de aceleasi drepturi pe care il are orice angajat ! in firma la noi au inceput deja cu concediile pe anul acesta si eu care am venit din ccc nu mai am dreptul la c o ,asta dupa legile nescrise de angajator.
Răspuns la discuția concediu de odihna dupa ccc
22 ZILE
Cate zile din concediu imi revin anul asta tinand cont ca am revenit la serviciu din concediu pentru cresterea copilului in data de 01,02,2018 ?
Discuție Revin din ccc
Buna ziua !
Revin din ccc ,firma are doua locatii diferite cu aceleasi posturi ,intrebarea mea este ,poate sa ma oblige sa ma intorc in cealalta locatie fata de cea din care am plecat ?multumesc frumos ,astept raspuns.
Buna seara ! Asi vrea sa stiu daca in cazul unei inselaciuni la o casa de schimb valutar s-ar putea recupera prejudiciu chiar daca politia nu-l gaseste pe individ ,astept raspuns ! O seara buna !
Răspuns la discuția ore lucrate simbata si duminica
nu stiu din ce motive , poate ca probabil a vrut sa ma incerce pe mine sa vada daca stau la munca ,ca asa se procedaza aici ,acum a considerat bineinteles dupa o cearta ca totusi sunt libera ,in fine am obtinut ce am vrut dar si pe drept ,,sigur ca ar mai fi ceva de adaugat ,nu semnam stat de plata de 5 ani ..i-am adus la cunostinta insa mi s-a raspuns ca statul de plata e confidential ,asta stiam dar nu intre angajator si angajat ,va multumesc frumos
Răspuns la discuția ore lucrate simbata si duminica
in legatura cu orele astea lucrate sambata si duminica ,vorbesc de un program de 9 ore pe zi ,colega se afla in concediu si pe mine ma obliga sa vin la servici si duminica pe motiv ca pana acum lucram 6 ore fiind libera in wekend,va rog sa-mi spuneti si mie ce ar trebui sa fac ,va multumesc astept raspuns