avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 378 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Inselaciune la casa de schimb valutar
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Inselaciune la casa de schimb valutar

Buna seara ! Asi vrea sa stiu daca in cazul unei inselaciuni la o casa de schimb valutar s-ar putea recupera prejudiciu chiar daca politia nu-l gaseste pe individ ,astept raspuns ! O seara buna !
Ce legatura are casa de schimb daca dvs schimbati banii la smenari?
Si prejudiciul sa-l acopere cine? Politia nu e societate de asigurari, ci face cercetari penale.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Paguba de 2500 de euro g1991 g1991 Buna seara Lucrez la o casa de schimb valutar de 6 luni, cu cateva zile in urma a venit un client sa schimbe 5000euro. Mi.a dat banii pe rand mai intai 4000 ... (vezi toată discuția)
Am fost inselat la o cumparare online Stefan91 Stefan91 acum 2 saptamani am gasit un anunt pe [editat].ro cu un telefon care area pretul 800 lei. am discutat cu cel care vinde telefonul si am convenit sa imi trimita ... (vezi toată discuția)
Am fost inselata geani 127 geani 127 am facut un schimb de masini.am facut cu acest individ o chitanta de mana.la cateva zile dupa ce am facut acest schimb am fost la rar cu ea.acolo masina sa ... (vezi toată discuția)