Am fost angajata la o casa de schimb valutar cu comision.am plecat la alta casa de schimb fara comision unde lucrez de 2 ani.am primit citatie si sunt acuzata de inselaciune si am calitatea de inculpat la fel ca patronii firmei.cazul a ajuns in instanta prejudiciul este de 2miliarde(vechi)bani care nu au intrat in buzunarul casierilor ci al firmei.Intrebarile mele sunt:ne pot obliga sa platim prejudiciul impreuna cu patronii?Ce se poate intampla cu noi casierii?In cel mai fericit caz care este pedeapsa pt noi?Va rog insistent un raspuns.MULTUMESC FRUMOS
Dati mai multe amanunte in legatura cu eventuale nelegalitati petrecute la fostul dvs.loc de munca sau aratati ce vi se imputa de catre organele de urmaire penala pentru a putea primi informatii folositoare.
Fara a cunoaste actele si lucrarile dosarului este foarte greu de facut prezumtii , dar fiind vorba despre un prejudiciu atat de mare , este recomandabila angajarea unui avocat care sa vada despre ce este vorba exact , sa stabileasca strategia de aparare si sa minimalizeze eventualele consecinte juridice