avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1160 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Angajati acuzati de inselaciune si grup infractional ...
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Angajati acuzati de inselaciune si grup infractional la schimb valutar

Am fost angajata la o casa de schimb valutar cu comision.am plecat la alta casa de schimb fara comision unde lucrez de 2 ani.am primit citatie si sunt acuzata de inselaciune si am calitatea de inculpat la fel ca patronii firmei.cazul a ajuns in instanta prejudiciul este de 2miliarde(vechi)bani care nu au intrat in buzunarul casierilor ci al firmei.Intrebarile mele sunt:ne pot obliga sa platim prejudiciul impreuna cu patronii?Ce se poate intampla cu noi casierii?In cel mai fericit caz care este pedeapsa pt noi?Va rog insistent un raspuns.MULTUMESC FRUMOS
Cel mai recent răspuns: Radu Gabrian , Mediator 01:53, 30 Septembrie 2011
Da, va va obliga in solidar cu patronii la plata.

Pedeapsa pare sa fie de la 10 la 20 de ani...

Nu ar strica sa va angajati avocat intrucat singura imi vine greu sa cred ca o sa va puteti apara...
Dati mai multe amanunte in legatura cu eventuale nelegalitati petrecute la fostul dvs.loc de munca sau aratati ce vi se imputa de catre organele de urmaire penala pentru a putea primi informatii folositoare.
Fara a cunoaste actele si lucrarile dosarului este foarte greu de facut prezumtii , dar fiind vorba despre un prejudiciu atat de mare , este recomandabila angajarea unui avocat care sa vada despre ce este vorba exact , sa stabileasca strategia de aparare si sa minimalizeze eventualele consecinte juridice

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Lnselaciune la casa de schimb valutar alexandranita alexandranita buna ziua, sunt gestionar la o casa de schi,b valutar,si speta este urmatoarea: in cursul zilei de 16.05.2014 a venit o persoana sa schimbe suma de 5000 de ... (vezi toată discuția)
Daune acuzații nefondate catalina2009_ catalina2009_ Buna ziua,supun atentiei Dvs o situatie in care am fost implicata in cursul acestei zile,cand mama mea ,dorind sa efectueze o operatiune de schimb valutar la ... (vezi toată discuția)