Buna ziua, sunt persoana cu handicap si lucrez la un program de lucru de 4 ore ca sunt pe caz de boala gradul 3. Vreau sa va spun ca venitul meu din ianuarie a scazut asa cum s-a estimat dar ulterior s-a aprobat o oug 3/ 2018 aprobata in luna februarie si vreau sa va spun ca nici acum nu am primit retroactiv banii pe cele 6 luni. Am sunat cand la firma cand la Anaf si nu imi spun un raspuns concret : ca stiu, ca verifica, ca n-au putut sa trimita, etc. Oare am pierdut banii daca nu au depus nici acum declaratia? Ce demersuri sa mai fac? Le-am trimis si mura in gura legea, formula de calcul, ce declaratie trebuie completata ptr regularizare si nici pana acum nu am primit nimic.Multumesc
Buna ziua, sunt persoana cu handicap si lucrez la un program de lucru de 4 ore ca sunt pe caz de boala gradul 3. Vreau sa va spun ca venitul meu din ianuarie a scazut asa cum s-a estimat dar ulterior s-a aprobat o oug 3/ 2018 aprobata in luna februarie si vreau sa va spun ca nici acum nu am primit retroactiv banii pe cele 4 luni. Stiti dvs care e termenul de depunere al declaratiei 112? ori firma nu isi da interesul ori cei de la Anaf nu le-a inregistrat. Am sunat cand la firma cand la Anaf si nu imi spun un raspuns concret : ca stiu, ca verifica, etc. Multumesc
Buna ziua, as dori sa stiu daca beneficiez de acest ajutor de la stat avand un copil de 2 ani, sotul nu lucreaza iar eu am venit de 400 lei pensie invaliditate si ind de handicap 272 plus alocatia copilului de 84 lei. Stiu de la subventie caldura ca alocatiile nu se trec si nici venitul personal de la ind de handicap. Aici se trec toate veniturile integral? Sotul trebuie sa i-a adev ca nu are venit sau cerere pe propria raspundere? Ancheta chiar se face acasa ca sincer avem un apartament al parintilor in care locuim, modest ca fiecare un termopan, usi noi, parhet adica nu suntem chiar in conditii inumane. Si am mai citit ca copilul trebuie sa frecventeze scoala, se poate da si la prescolari? Multumesc
Buna ziua, sunt pensionara gradul 3 si as dori sa stiu daca pot beneficia de indemnizatie crestere copil, avand in vedere ca sunt inregistrata la casa de pensii cu juma de norma.Momentan nu lucrez acele 4 ore cat e prevazut in lege. Sunt pensionara din 1 aprilie 2013. Multumesc
Buna ziua,
Am inregistrat de 2 luni pensia de invaliditate avand 6 luni somaj, o zi de lucru si am inteles ca se pune si facultaea pe care eu o am de 3 ani.As dori sa stiu cam cat as lua? Mentionez faptul ca am 27 de ani si am si o indemnizatie de handicap gradul 2 iar pensia de invaliditate este gradul 3.Multumesc