In urma incheierii unui antecontract de vanzare-cumparare a unui imobil,potentialul cumparator trebuie inscris in cartea funciara a imobilului? Daca raspunsul este afirmativ va rog sa imi explicati si de ce.Va multumesc!
La semnarea unui antecontract de vanzare-cumparare a unui apartament prin credit prima casa,este necesar si acordul bancii la semnarea acestuia?Va multumesc!
Buna ziua! Am o nelamurire.Sunt numit curator intr-un proces de punere sub interdictie,dar in acelasi timp si in alt proces de reprezentare al bolnavului pentru instrainarea unui imobil.Mentionez ca actiunea a fost formulata pentru ambele cazuri,iar cei de la judecatorie au impartit actiunea(disjunctie).
Vreau sa imi spuneti daca eu pot fi curator pentru ambele cazuri.Intreb acest lucru fiindca doamna judecatoare la cazul de punere sub interdictie a spus ca nu este in masura sa ia o astfel de decizie si a cerut parerea autoritatii tutelare de la primarie.Acestia din urma mi-au raspuns ca nici ei nu sunt in masura sa desemneze persoana in acest caz.Astept un raspuns.Va multumesc!
Daca pentru instituirea unei curatele pentru vanzarea unui apartament,din care persoana reprezentata detine 3/16(cu handicap grav,nedeplasabil,aflat intr-un camin),e nevoie sa il pun sub interdictie in acelasi timp???
Buna seara,pot deschide un cont bancar pentru o persoana care nu are discernamant si care nu este pusa inca sub interdictie pentru a depune o suma de bani cei revin din vanzarea unui imobil,eu urmand a fi numit curator .Va multumesc
nu vreau sa scap de nici un bun din patrimoniu.nu inteleg de unde ati ajuns la concluzia aceasta.in contractse stipuleaza ca termen 15zile pt.restituirea sumelor datorate.
daca banca declara creditul scadent anticipat,exista un termen de plata sau poate fi chiar de o zi.Data declarari creditului scadent anticipat este cea in care am notificat sau poate fi si alta