avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 835 soluții astăzi
Forum Activitate carmenvls

Activitate carmenvls

Răspuns la discuția negatie telefon de la vodafone
Da telefonul nu se mai fabrica si din pacate nu prea cred ca este posibila denuntarea contractului deoarece serviciul nu are treaba cu garantia. Problema mea este ca eu nu stiu daca este legala procedura lor de calculare a prejudiciului meu.
În data de 15.12.2016 am lăsat telefonul meu Samsung note 4 la garanție, în data de 29.12 service-ul mi-a dat aprobare de înlocuire deoarece nu mai poate fi reparat. Astăzi am primit de la Vodafone ca și soluție o lista de telefoane dar nici unul nu depășește 1500 de lei sau returnarea banilor plătiți în magazin 1300 lei. menționez ca acest telefon este luat la abonament și valora la liber cam 2300 lei. Exista cumva un temei legal în care ei pot sa îmi injumatateasca valoarea telefonului meu? menționez ca pe contract apare valoare telefon 294 euro și eu am dat în magazin și 1300 Ron.
As avea si eu o intrebare in legatura cu idemnizatia de crestere copil si anume:
eu am intrat in concediu prenatal din data de 10.09.2013 dpn fiind 28.11.2013. Asta inseamna ca mi-am pastrat 42+4 zile de concediu postnatal. Problema e ca acel dpn se pare ca o sa fie depasit si o sa intru in cele 42 de zile minime de lauzie.
Pe mine ma intereseaza ce varianta am ca sa nu am probleme sa pierd indemnizatia, pana acum am auzit doua variante: sa imi iau concediu fara plata de la servici pentru diferenta de zile care depaseste, sau o derogare facuta pe baza de cerere la cei care se ocupa de dosarul de indemnizatie.

Multumesc anticipat
Imi cer scuze daca nu m-am exprimat corect, acesta nu este un act aditional este o informare inregistrata la firma cu nr de inregistrare ca document de iesire si cu semnatura directorului general.
Noua ne este teama ca nu cumva sa se doreasca folosirea acestui document "oficial" in caz de concediere, deoarece contractul nostru de munca cuprinde si o evaluare cu diverse criterii cum ar fi performanta. Sau sa se lege de fisa postului sa zica ca acest target este obligatoriu sa il facem lunar si daca nu il facem sa ne dea afara.

Adica noua ni se pare dubios ca s-au obosit sa il inregistreze, nu vad utilitatea acestui document, pana acum targetul ne venea pe mail fara nici o semnatura nimic, si acum brusc ne trimit un document oficial cu nr de inregistrare....
Buna ziua,

As avea si eu nevoie mare de o parere in lagatura cu o "informare abiective iulie 2013"
Astazi am primit de la sediu un document cu nr de inregistrare denumit "Informare obiective iulie 2013" in care ne este este specificat urmatorul lucru "in urma analizei performantelor si in vederea asigurarii profitabilitatii magazinului in care activati, obiectivele cantitative a fi atinse in luna iulie 2013 sunt: "
Va intreb daca acest document are vreo valoare juridica deoarece suntem pusi sa o semnam si mi s-a parut ciudat ca are numar de inregistrare si stampila de la directorul general. Ne este teama sa nu fie vreun tertip de care se pot lega pentru contractul de munca sau eventual pentru a inchide magazinul.

Multumesc din suflet.
Buna ziua,
As dori sa stiu daca in momentul in care am informat angajatorul despre starea mea de graviditate nu sunt obligati sa imi dea o informare de la medicina munci pe care eu sa o semnez.
Mentionez ca le-am trimis cererea si scrisoarea medicala inca de la inceputul lui mai si nici pana acum nu am primit accea informare. Si mai mentionez faptul ca o colega acum un an de zile cand a ramas gravida a primit accea informare in max o sap.
As vrea sa stiu acceste lucruri pentru ca nu stiu daca voi avea drepturile cuvenite, cum ar fi sa imi micsorez programul de munca la 6 ore.
Multumesc