Buna ziua nici eu nu am avut rabdare da citesc totul eu ca proprietar cer chirie,avans utilitati si garantie pt furturi daume etcAvind avans utilitati lunar platesc eu totul si la 12 luni ne socotim Le dau toate instrumentele sa ma verifice.Personal rambutsez totul dupa ce primesc ultimele facturi(decalaj 2luni) Deci in cazul dvoastra probabil ca proprietarul nu are ultimele facturi.Succes.
Buna ziua,
Va rog mult stie cineva daca un cadrul casei de pensii a Bucurestiului exista un birou un de sa te duci cu cartea de munca si sa ti se dea sfaturi,sa se faca simulare.
sunt proprietarul unui apartament am semnat un contract de comodat cu cel ce sta la mine.
In apartamentul mobilat deja ,a trebuit reparat frigiderul si schimbata bateria de la chiuveta....pt aceste reparatii mi s a cerut banii mie...este normala aceasta situatie cind in contractul de comodat scrie ca PFA isi asuma 100% aceste reparatii
Deci eu proprietarul trebuie sa platesc aceste reparatii sau cel ce are PFA....Contez pe raspunsul dvoastra pe care il voi arata 'chiriasului'
Multumesc.