Se poate asa ceva? Sa vand casa fara sa fac titlul de proprietate pe teren, terenul care este in proprietatea statului? Am fost la cei de l cadastru sa intreb de planul de situatie care imi trebuie pt titlul de proprietate, iar cei de acolo mi-au spus ca nu e neaparata nevoie sa fac eu titlul de propritate pe teren, ci il poate face si viitorul proprietar, celui care o sa-i vand casa. Se poate asa?
Va rog sa imi spuneti ce s-ar putea face in cazul concedierii fara niciun motiv...pur si simplu. Se fac presiuni sa imi dau demisia, mi s-a spus ca ma trimite in delegatie pt 6 luni...si ma simt pur si simplu pandita sa fac vreo greseala. Cum as putea sa imi fac dreptate?
Buna seara! Unchiul meu a facut un credit la banca de 10.000 lei pe care nu l-a mai achitat. Nu are proprietate, ci doar este mostenitorul unei parti din casa parinteasca, alte bunuri neavand pe numele lui. De cateva luni au inceput sa-l caute recuperatorii, si acasa si la telefon, el neffind in tara, si spune bunicii mele(unchiul meu la bunica mea a locuit pana sa plece din tara) sa dea macar 100 de lei pe luna ca sa nu treaca mai departe.... Ce inseamna acest lucru? I se poate pune sechestru pe casa bunicii? Sau decat pe partea lui?
Buna ziua,
Am si eu nevoie de niste sfaturi in legatura cu o casa si terenul aferent. Am facut succesiunea casei, eu si fratele meu, dar dupa eliberarea certificatlui de mostenitor notarul ne-a spus ca trebuie sa mergem la prefectura pt eliberarea titlului de proprietate asupra terenului pt ca nu exista, din spusele notarului terenul pe care se afla casa este in proprietatea statului pt ca "asa erau legile atunci", asa ni s-a spus.... si ca acel titlu de proprietate dureaza sa ni-l elibereze, cam 1 an... este adevarat? mi se pare f mult... Ce avem de facut mai exact?cca de la notar nu prea am inteles mare lucru... acel titlu este posibil sa existe pe undeva si sa nu-l fi gasit noi? sau terenul chiar o fi in proprietatea statului?