Buna ziua!Sunt divortata de 5 ani,imobilul in care locuiesc mi-a fost atribuit mie , sulta este platita,vreau sa vand,dar fostul sot locuieste cu mine.Dupa vanzare,cum reusesc sa-l scot din imobil pe fostul sot,care refuza sa plece? Va multumesc!
daca imobilul in care am fost luat in spatiu a fost vandut,pe adresa caruia proprietarul mi-a facut Carte de Identitate,mai este valabila acel buletin?
Am inteles,dar asta cat timp va mai dura si cati bani,oare? El oricum nu se teme de nimeni si de nimic!E...foarte greu pentru mine!Ma gandeam sa vand si sa plec din localitate,nici nu mai stiu cum e bine!
Buna ziua! Sunt divortata,imobilul in care locuiesc este pe numele meu,nu am sulta de platit,dar nu reusesc pe cale amiabila sa scap de a mai locui impreuna cu fostul sot.Cum sa procedez legal,pentru ca daca incui usa sa plec undeva o perioada,imi este frica de scandal si amenintari din partea fostului sot!? Multumesc!
Buna ziua!Sunt divortata de 4 ani si in urma partajului judiciar al imobilului in care locuiam,imobilul a ramas al meu urmand sa-i dau fostului sot o anumita sulta pe care nu am achitat-o nici acum,acesta refuzand-o dar fara sa facem un act notarial.Se poate prescrie aceasta sulta vreodata?Poate fi radiata din Cartea Funciara?