avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 394 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... evacuare
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

evacuare

Buna ziua!Sunt divortata de 5 ani,imobilul in care locuiesc mi-a fost atribuit mie , sulta este platita,vreau sa vand,dar fostul sot locuieste cu mine.Dupa vanzare,cum reusesc sa-l scot din imobil pe fostul sot,care refuza sa plece? Va multumesc!
Cel mai recent răspuns: CABINET DE AVOCAT "STOICA IOANA" , Avocat 13:45, 23 Septembrie 2014
Daca amiabil nu solutionati,ramane varianta actiunii in instanta pentru evacuare
Uzati de procedura speciala de evacuare, cu o notificare prealabila.

In termen de cinci zile de la primirea notificarii, ocupantul fara drept al imobilului trebuie sa procedeze la eliberarea imobilului.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Partaj Brezoi Mariana Brezoi Mariana Buna seara.Am si eu o intrebare.Am terminat partajul,am primit pronuntarea , trebuie sa-i dau sulta fostului sot 50% din apartament. Ce trebuie sa fac si cum ... (vezi toată discuția)
Partaj bunuri comune- cum intru in posesia apartamentului? taniaM taniaM in urma divortului ,am ramas cu un apartament in care am fost de acord sa locuiasca in continuare fostul sot,in contextul in care eu si copilul ne-am mutat din ... (vezi toată discuția)
Refuzul partenerului de a parasi locuinta cameliav81 cameliav81 Buna ziua, Va rog sa ma sfatuiti cum sa procedez in urmatoarea problema: in luna decembrie 2016 am luat decizia de a ma desparti de partenerul actual dupa o ... (vezi toată discuția)