avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 624 soluții astăzi
Forum Activitate Dollar

Activitate Dollar

Subiect: informatia publica
Ce acte normative reglementeaza accesul la informatia publica?Numai Legea 544/2001?Daca intreb o istitutie publica cate hectare de pamant are Popescu cu titlu de proprietate pot primi raspuns sau se considera acces la datele personale si n-au voie sa-mi raspunda?

Va rog sa-mi spuneti si mie care sunt informatiile publice daca se poate?
Multumesc !
Multumesc !Alte modalitati mai sunt?
Am dat un concurs la o institutie de stat si am fost admis.Acum fostul meu angajator nu prea stie care-i modalitatea legala de a pleca astfel incat sa nu am intrerupere in cartea de munca.Va rog sa ma lamuriti si pe mine ce demersuri trebuie sa fac .
Răspuns la discuția statul amana despagubirea
Din pacate nu se baga nici un executor.
Am avut un teren pe care acum s-a construit o fabrica italiana.Am decizie definitiva si irevocabila sa fiu despagubit la valoarea de piata.O firma mi-a evaluat terenul la suma X euro.Toate actele sunt in regula ,dosarul complet insa statul nu-mi da suma de bani de vreo 3 ani.Pur si simplu nu platesc.

Mai cunoasteti situatii asemanatoare?Ce este de facut avand in vedere ca suma este foarte mare?

Cu multumiri,Dollar
Discuție imprumut
Buna seara!

Ma aflu intr-o situatie putin delicata pt ca un prieten mi-a solicitat o suma importanta de bani .Va dati seama ca intre prieteni nu se cere garantie insa la o asemenea suma :( Va rog ,in limita timpului dumneavoastra disponibil ,sa-mi comunicati ce se intampla daca fac un contract de imprumut cu el fara garantie(orice sfat este binevenit cu multumirile de rigoare)?Pot actiona in vreun fel dupa expirarea termenului?
Ce se intampla daca fac un contract de imprumut cu garantie ?Ce se intampla daca nu-mi poate restitui suma la timp?Pot executa garantia?
Ce trebuie sa fac pt ca totul sa fie legal.Cu multumiri ,Dollar