avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 831 soluții astăzi
Forum Activitate silviomarinescu1988

Activitate silviomarinescu1988

Răspuns la discuția Dosar penal inselaciune
mi s-a spus ca sunt acuzat de inselaciune, pentru evaziune fiscala am primit NUP, si s-a disjuns dosarul, au spus ca eu (pers fizica) am dus 2 firme sa le dea tzeapa celor cu inghetata.
mi-e sa nu fie manevra, sa fie pe o mana politistii cu procurorul. nu mi-a cerut probe.
Acuzele ce le-am facut sunt: Abuz in serviciu contra intereselor persoanelor, purtate abuziva, cercetare abuziva, ingradire a drepturilor la libera circulatie si perchezitie ilegala (fara mandat).

Procurorul sef a spus sa cer daune materiale drumurile facute, aprox 1000 lei si daune morale 10.000 lei.

Ce sa fac de aici inainte ?

Sunt foarte nelamurit, eu ca persoana fizica am fost invinuit de evaziune fiscala si inseaciune.
2 firme au cumparat pe baza unui contract, factura, avans de la o firma ce distibuie inghetata.
Sunt complice la inseaciune pentru ca cele 2 firme nu au achitat factura in intregime motivand faptul ca inghetata s-a stricat.
+ sunt administrator de firma (nu are niciun contract cu nimeni din cei mentionati), politia economica are dreptul sa imi ceara actele contabile ?

p.s. a zis ca de curios vrea sa le verifice. fara adresa oficiala.
Am avut o relatie de aprox 6 luni cu o fata, i-am dat in jur de 3000 lei, ii vreau inapoi, nu am dovezi decat 2 persoane care stiu exact despre ce este vorba. am incercat sa dau de fata, nu mai raspunde la telefon si mama ei nu vrea sa imi dea numarul,
Am primit amenda 1000 lei de la politie pentru asa zise infractiuni de violare de domiciliu si amenintare. cum pot sa imi recuperez banii legal ?

P.S. Ilegal stiu cum. :)
M-a socat hotararea procurorului !!!
A zis asa, proble pentru violarea de domiciliu nu exista !!!
Ca amenintare a spus ca exista problem, conversatii facebook + mesaje pe telefonul mobil !!!

Verdict - Scoaterea de sub urmarirea penala + amenda administrativa care variaza intre 300 ron si 1000 ron.

Cum comentati ?
Claudiu.

Cand cineva te cheama la el in curte sa vorbiti, tu refuzi ? Eu nu am refuzat, am onorat invitatia si am raspuns intrebarilor. M-am oprit din discutie doar la venirea politiei.

Ce nu inteleg eu ? Iti spun acum,. De ce nu sa "stins" infractiunea de violare de domiciliu atata timp cat proprietarii au spus de fata cu politia ca ei m-au invitat si nu am deranjat pe nimeni ? Ea trebuia sa primeasca amenda pentru apel neintemeiat la 112. Dar vad ca mi-au lasat mie miscarea se sah decisiva. S-au prostit singuri. Constienti de faptul ca mint, au fost la politie sa depuna marturii mincinoase.
Am vaga impresie ca a fost pe o mana cu politia si asa am ajuns eu in situatia asta. Nu imi convine faptul ca sunt acuzat si sunt sun cercetare penala. Nu ma simt bine deloc. Vreau ca totul sa se termine cat mai repede, vreau sa imi cer daune morale.

P.S.

De ce nu mi s-au aratat si mie plangerile ? Secretara politistului care se ocupa de caz a zis ca eu nu am dreptul sa vad nimic. Plus de asta a zis ca ei nu trimit citatie, ei suna de 3 ori si daca nu ma prezint imi fac mandat de aducere.
Claudiu, situatia e exact cum ti-am spus-o eu aici. fara dar si poate. da un verdict la ce ai aici. reclamantul a mers la politie cu postari si convorbiri de pe facebook si de pe o cartela sim orange. cine imi poate dovedii mie ca sunt ale mele sau ca sunt eu cel care le-a scris, vorbit etc ?

[Editat de admin: va rog schimbati-va modul de exprimare, nu ne plac utilizatorii nepoliticosi]
Claudiu !!!

Am fost invitat in curte sa discutam. Dupa ce am intrat au inceput urletele din partea reclamantului intre timp eu vorbeam cu bunica ei. Nu mi-a zis nimeni sa ies !!!!! La vanirea politiei bunicii au ramas socati !!!! Ulterior a deschis usa si a zis, sa te vad acuma cum te scoti.
IN CONCLUZIE.

Nu am violat niciun dimiciliu !
Nu am amenintat pe nimeni !

"Razbunare"

1 - plangere pentru reclamant - infractiuni - sechestreare de persoane, lipsire de libertate in mod ilegal, denunt calomnios, instigare la denunt mincinos si inscenare !

2 - plangere pentru martori (bunici) - infractiune - marturie mincinoasa !

3 - plangere pentru mama ei - infractiune - instigare la denunt calomnios !

Care e limita daunelor morale ?!?!?! Eu m-am gandit la 500.000 euro ! doar pentru divertisment pe urma sa ii ard !
Nu am nimic. sunt licentiat in drept. sunt director de televiziune. nu am nicio problema de genu. dar, repet. DE FATA CU POLITIA CEI 2 PROPRIETARI AU SPUS CA EI M-AU INVITAT. nu trebuia sa se stinga infractiunea pe loc ?

mentionez ca tot ce va spun este pus pe hartie.

cum pot sa ajung la SUP pentru plangere nefondata sau ... si sa ii dau eu in judecata ?
eu am vrut sa ies din curte ! domiciliatul a tinut de poarta si a zis "lasa ca te rezolv eu". proprietarii au zis sa raman sa vorbesc cu ei. nu am fost rugat in nici cel mai mic moment sa parasesc curtea. la venirea politiei proprietarii au spus ca ei m-au invitat si ca nu am facut nimic, doar discutam. la care domiciliatul a facut crize si nah, m-au chemat la politie. eu defapt am fost sa imi inapoieze banii si proprietarii nu stiau nimic. am fost decis sa le spun tot, dar nu am apucat ca a si venit politia.