avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 750 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Dosar penal inselaciune
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Dosar penal inselaciune

Sunt foarte nelamurit, eu ca persoana fizica am fost invinuit de evaziune fiscala si inseaciune.
2 firme au cumparat pe baza unui contract, factura, avans de la o firma ce distibuie inghetata.
Sunt complice la inseaciune pentru ca cele 2 firme nu au achitat factura in intregime motivand faptul ca inghetata s-a stricat.
+ sunt administrator de firma (nu are niciun contract cu nimeni din cei mentionati), politia economica are dreptul sa imi ceara actele contabile ?

p.s. a zis ca de curios vrea sa le verifice. fara adresa oficiala.
Cel mai recent răspuns: silviomarinescu1988 , utilizator 21:08, 25 Ianuarie 2014
Simplul fapt ca nu ati platit o factura nu poate constitui infractiunea de inselaciune.
Nici chestia cu inghetata nu arata nimic ilegal ca infractiune.
Poate ca ar trebui sa mergeti insotit de avocat pentru a intelege acuzatiile daca exista.
mi s-a spus ca sunt acuzat de inselaciune, pentru evaziune fiscala am primit NUP, si s-a disjuns dosarul, au spus ca eu (pers fizica) am dus 2 firme sa le dea tzeapa celor cu inghetata.
mi-e sa nu fie manevra, sa fie pe o mana politistii cu procurorul. nu mi-a cerut probe.
Ultima modificare: Duminică, 26 Ianuarie 2014
Gabriela Mihai, Avocat

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Bilet de odihna fals. ContSters225642 ContSters225642 Art 215 alin. 1, 2, 3, art 7, alin. 2 din legea 241/2005. O cunostinta este invinuita de asa ceva. Are citatie de la Politie pe data de 18.11.2011. Ce s-a ... (vezi toată discuția)
Are voie un presedinte de asociatie de locatari sa dea amenzi? GEANINA I GEANINA I fratele meu a primit o amenda de la presedintele asociatiei de locatari pt a stat in casa scarii si a fumat....cand s-a dus sa plateasca amenda nu au vrut sa-i ... (vezi toată discuția)
Am scapat ......sau nu???? asta-i intreberea menumoruth menumoruth Acum 8 luni de zile un grup de prieteni de-ai mei au fost arestati de diicot invinuiti de Iniţierea sau constituirea unui grup infracţional organizat si de ... (vezi toată discuția)