avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 742 soluții astăzi
Forum Activitate viorel99

Activitate viorel99

un proces inceput in 2010 are o sentinta dat cu recurs, se poate incepe executarea silita inainte de recurs ?
Răspuns la discuția Tardivitate intampinare
A fost invocat art 114 indice 1 alin. 2 coroborat cu art 103 V.Cod.proc.civ dar 114 indice 1 alin. 2 prevede obligatia judecatorului de a dispune ca odata cu comunicarea citatiei sa se puna in vedere paratului obligatia de a depune intampinare cu 5 zile inainte, obligatie pe care judecatorul nu a indeplinit-o.
Judecatorul nu trebuie sa cunoasca legea si sa o aplice ?
Poate fi invocat art. 105 alin. 2 V.Cod.proc.civ.?
Citarea nu s-a facut potrivit art. 114 indice 1 alin.2.
am primit citatie si pe citatie nu era prevazuta obligatia de a depune intampinare.
am depus intampinare la termen si la cererea avocatului reclamantei s-a constatat terdivitatea intampinarii.
am fost decazut din dreptula la aparare.
e motiv de recurs ?

[Mesaj editat - Vă rog să nu mai scrieţi exclusiv cu majuscule, nu este regulamentar]
Bună seara .
Ce act normativ regelemntează repartizarea cheltuielilor că încălzirea, în bloc sunt şi proprietari cu CT proprie.
Răspuns la discuția Calcul termen intampinare
Mulţumesc.
Termen 19.06.2013, întâmpinare trimisă cu sata poştei 13.06.2013, înregistrată la dosar cu data 17.06.2013, este în termen?
Bună ziua, numele meu este Viorel vă rog să-mi spuneţi dacă termenul de 5 zile pentru depunerea întâmpinrii la termenul de judecată acordat, specificat în citaţia primită include şi zilele nelucrătoare.