avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 764 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Calcul termen intampinare
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Calcul termen intampinare

Bună ziua, numele meu este Viorel vă rog să-mi spuneţi dacă termenul de 5 zile pentru depunerea întâmpinrii la termenul de judecată acordat, specificat în citaţia primită include şi zilele nelucrătoare.
Cel mai recent răspuns: AV. GABRIELA GERBER , Avocat 22:12, 21 Iunie 2013
Da, include ai zilele nelucratoare
Mulţumesc.
Termen 19.06.2013, întâmpinare trimisă cu sata poştei 13.06.2013, înregistrată la dosar cu data 17.06.2013, este în termen?
Ultima modificare: Vineri, 21 Iunie 2013
viorel99, utilizator
Da este in termen, adica cu 5 zile inaintea termenului de judecata. Se va lua in calcul data postei si nu data inregistrarii la instanta.
Aveti insa posibilitatea sa solicitati sa vi se comunice si sa se acorde un nou termen de judecata pt a putea lua cunostinta de intampinare.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pensie alimentara mancipri mancipri am fost dat in judecata pentru marire pensie alimentara . judecata s-a facut in alta localitate unde nu ma-m putut deplasa . am trimis intampinare . aceasta ... (vezi toată discuția)
Termen contestatie decizie de concediere vanghelevioleta vanghelevioleta Buna ziua, am trimis contestastia la decizia de concediere prin posta in penultima zi din termenul limita, ultima zi fiind zi nelucratoare. Se considera in ... (vezi toată discuția)
Termen de judecata foarte scurt vsu vsu Buna ziua! Suntem o asociatie de proprietari si am depus o cerere de chemare in judecata a unor restantieri pe 13.06.2013. Incercand sa aflu data primei ... (vezi toată discuția)