avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 775 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... pensie alimentara
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

pensie alimentara

am fost dat in judecata pentru marire pensie alimentara . judecata s-a facut in alta localitate unde nu ma-m putut deplasa . am trimis intampinare . aceasta intampinare scrie in citatie ca trebuie depusa in termen de 5 zile . se considera data postei cand am trimis-o sau data cand au primit-o ? ( ex : procesul este pe 28 mai, data postei cand am trimis-o este 22mai . data cand au primit-o 25 mai)
este in termen ? o ia instanta in considerare ?
Cel mai recent răspuns: Roxana alina Stancu , Avocat 14:21, 29 Mai 2009
Se ia in considerare data la care intampinarea a fost trimisa cu posta.
DA, intampinarea este trimisa in termen.
intampinarea se depune cu cel mult 5 zile inaintea termenului de judecata .
se ia considerare data postei cand ati trimis-o , deci ati trimis-o pe 22 , termenul este pe 28 .
sunteti in termen , deci se va lua in considerare.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Depunerea întâmpinării: începând cu ce dată trebuie să calculez cele 25 de zile? Freudenstein Freudenstein Buna ziua, Am fost chemata in judecata in data de 06.11.2018 printr-o citatie care a fost emisa in data de 12.10.2018, trimisa pe data de 17.10.2018 si a ... (vezi toată discuția)
Intampinare Dinte Dinte Buna seara! Atunci cand iti vine citatie de la tribunal, am inteles ca ai la dispozitie 30 de zile pentru intampinare. Intrebarea mea este: De cand incepe ... (vezi toată discuția)
Calcul termen de depunere intampinare. bună ziua! vă rog frumos ... Adevar2 Adevar2 Calcul termen de depunere intampinare. Bună ziua! Vă rog frumos să mă lămuriți cu privire la următoarea situație de fapt: La data de 3 mai 2023 ... (vezi toată discuția)