avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 883 soluții astăzi
Forum Activitate piciu_nicu

Activitate piciu_nicu

Multumesc.
Buna ziua, detin o garsoniera in mum Botosani, in aceasta vara am montat o centrala de apartament pe Gaz si m-am debransat de la Modern Calor furnizorul local de caldura , fiind la ultimul etaj am taiat din tevile care treceau prin garsoniera dar se pare ca a mai ramas o teava prin care caldura se distribuie la vecinul de jos, acum i-mi vine de plata ca ma incalzesc cu caldura care vine prin teava si trebuie sa platesc 20 de lei vreau sa va intreb daca se poate ceva legal sa tai si teava aia si sa nu mai platesc nimic.Va multumesc.
Discuție Succesiune
Buna ziua, socrul meu impreuna cu fratii trebuie sa faca succesiunea dupa moartea parintilor, intrebarea mea este daca toti mostenitorii pot sa renunte la partea lor in favoarea sotiei mele aduc a fiicei unuia dintre frati , o a doua intrebare este daca stiti cat costa de facut toate actele pentru succesiune , va multumesc.
Discuție Pensie
Buna ziua, tatal meu a lucrat in grupa a doua de munca 20 de ani, in cartea de munca erau trecuti dar cei de la Casa de pensii nu au luat in considerare pentru faptul ca acesti ani erau inregistrati in urma unui proces verbal, din cauza acestei decizii nu a putut beneficia de reducerea varstei de pensionare in urma anilor lucrati in grupa a doua de munca, avand doar 31 de ani de munca fara grupa sa pensionat la limita de varsta 65 de ani, intre timp a actionat in instanta pentru a obtine grupa a doua de munca si a castigat 20 de ani la grupa a doua, a dus la Casa de pensii hotararea judecatoreasca si acum I s-au recunoscut anii de grupa a doua si I sa majorat si pensia incepand cu luna August 2018 cand sa anexat la dosar hotararea, intrebarea pe care o am este daca poate beneficia retroactiv de reducerea varstei de pensionare totodata , mentionand ca de la varsta de 58 de ani nu a mai lucrat ,ar putea beneficia de drepturile banesti retroactiv conform cu anii de grupa a doua?Multumesc
Răspuns la discuția Administrator societate
Multumesc pentru informatii, va doresc succes in activitatile urmatoare si multa sanatate.
Răspuns la discuția Administrator societate
Multumesc pentru raspuns, daca am inteles bine trebuie sa depuna o plangere la politie impotriva acestuia, inca o intrebare cine trebuie sa depuna specimenul de semnatura la Registrul Comertului persoana care este administrator sau poate imputernici pe cineva deoarece socrul meu nu a fost niciodata la Registrul Comertului ,el este din Botosani si societatea sa deschis in Suceava, el doar a semnat niste acte la notar. Va multumim.
Buna ziua, numele meu este Nicusor, am o problema legata de o societate deschise pe numele socrului meu de catre fostul patron la care a lucrat, acesta la pacalit spunandu-i ca o sa fie administrator si ca o sa aibe grija de lucrari si materiale, dupa ce au fost la notar si au semnat niste acte patronul nu a mai luat vorba de societate si pozitia promisa socrului meu, intre timp socrul meu a plecat de la el si acum sa trezit ca are de platit la ANAF 2 mild precum pe societate au fost aduse masini, a fost cautat acasa de Politie , socrul meu este in Anglia, a luat legatura cu Politia si acestia i-au dat un nr de la ANAF , socrul la contactat si pe fostul patron pentru ca in trecut a mai venit o scrisoare de la ANAF tot in legatura cu datoria societatii si acesta a zis ca rezolva el , acum cand au vorbit el a spus ca nu stie nimic si ca cineva a furat identitatea societatii, mentionez ca socrul meu nu a avut nici o legatura cu societatea respectiva, nu a detinut niciodata actele societatii sau stampila, va rog daca puteti sa ne ajutati cu un raspuns, sa urmam calea legala de a rezolva aceasta situatie.Va multumesc.
Deci pot face si inchisoare ?
Buna,in anul 2008 am adus din Germania 5 masini pe care le-am vandut ,valoarea de achizitie a masinilor depaseste 10000 de euro,de 3 ani cei de la finante i-mi trimit plicuri acasa cum ca trebuie sa platesc tva,au inceput si executarea silita ,au pus poprire pe conturi,mentionez ca nu le-am cumparat pe firma sau PFA,daca nu platesc pot face inchisoare ,nu am nimic pe numele meu.