avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 764 soluții astăzi

Marți, 4 februarie, are loc evenimentul: TVA, Impozitul datorat de nerezidenți, Impozitul pe profit, facilități fiscale 2025: Sesiune practică cu Adrian Bența. Participă →

Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Administrator societate
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Administrator societate

Buna ziua, numele meu este Nicusor, am o problema legata de o societate deschise pe numele socrului meu de catre fostul patron la care a lucrat, acesta la pacalit spunandu-i ca o sa fie administrator si ca o sa aibe grija de lucrari si materiale, dupa ce au fost la notar si au semnat niste acte patronul nu a mai luat vorba de societate si pozitia promisa socrului meu, intre timp socrul meu a plecat de la el si acum sa trezit ca are de platit la ANAF 2 mild precum pe societate au fost aduse masini, a fost cautat acasa de Politie , socrul meu este in Anglia, a luat legatura cu Politia si acestia i-au dat un nr de la ANAF , socrul la contactat si pe fostul patron pentru ca in trecut a mai venit o scrisoare de la ANAF tot in legatura cu datoria societatii si acesta a zis ca rezolva el , acum cand au vorbit el a spus ca nu stie nimic si ca cineva a furat identitatea societatii, mentionez ca socrul meu nu a avut nici o legatura cu societatea respectiva, nu a detinut niciodata actele societatii sau stampila, va rog daca puteti sa ne ajutati cu un raspuns, sa urmam calea legala de a rezolva aceasta situatie.Va multumesc.
Cel mai recent răspuns: piciu_nicu , utilizator 01:18, 15 Martie 2017
~ Conținut șters la cerere ~
Multumesc pentru raspuns, daca am inteles bine trebuie sa depuna o plangere la politie impotriva acestuia, inca o intrebare cine trebuie sa depuna specimenul de semnatura la Registrul Comertului persoana care este administrator sau poate imputernici pe cineva deoarece socrul meu nu a fost niciodata la Registrul Comertului ,el este din Botosani si societatea sa deschis in Suceava, el doar a semnat niste acte la notar. Va multumim.
~ Conținut șters la cerere ~
Multumesc pentru informatii, va doresc succes in activitatile urmatoare si multa sanatate.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Indemnizatie crestere copil Radu Elena Claudia Radu Elena Claudia Bună ziua! Eu sunt în indemnizatie crestere copil și contractul meu de munca este suspendat pana pe data de 19.01.2018 am luat legătura cu patronul pentru ... (vezi toată discuția)
Declaratie administrator asociat H88A H88A Am declarat pe proprie raspundere ca nu am antecedente penale pt a fi administrator la o societate la care lucram ca amanetar. De asemenea am dat si un ... (vezi toată discuția)
Inregistrare societate tip srl Nina1 Nina1 Ce documente sunt necesare pentru inregistrare sediul societate tip srl? Cu stima (vezi toată discuția)