Buna ziua, numele meu este Nicusor, am o problema legata de o societate deschise pe numele socrului meu de catre fostul patron la care a lucrat, acesta la pacalit spunandu-i ca o sa fie administrator si ca o sa aibe grija de lucrari si materiale, dupa ce au fost la notar si au semnat niste acte patronul nu a mai luat vorba de societate si pozitia promisa socrului meu, intre timp socrul meu a plecat de la el si acum sa trezit ca are de platit la ANAF 2 mild precum pe societate au fost aduse masini, a fost cautat acasa de Politie , socrul meu este in Anglia, a luat legatura cu Politia si acestia i-au dat un nr de la ANAF , socrul la contactat si pe fostul patron pentru ca in trecut a mai venit o scrisoare de la ANAF tot in legatura cu datoria societatii si acesta a zis ca rezolva el , acum cand au vorbit el a spus ca nu stie nimic si ca cineva a furat identitatea societatii, mentionez ca socrul meu nu a avut nici o legatura cu societatea respectiva, nu a detinut niciodata actele societatii sau stampila, va rog daca puteti sa ne ajutati cu un raspuns, sa urmam calea legala de a rezolva aceasta situatie.Va multumesc.
Multumesc pentru raspuns, daca am inteles bine trebuie sa depuna o plangere la politie impotriva acestuia, inca o intrebare cine trebuie sa depuna specimenul de semnatura la Registrul Comertului persoana care este administrator sau poate imputernici pe cineva deoarece socrul meu nu a fost niciodata la Registrul Comertului ,el este din Botosani si societatea sa deschis in Suceava, el doar a semnat niste acte la notar. Va multumim.