avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 518 soluții astăzi
Forum Activitate caramica_24

Activitate caramica_24

Răspuns la discuția Zile concediu medical pentru mama
Cei din spital au spus ca nu îmi pot elibera cm, deoarece copilul are 8 ani cu toate ca am stat internata 3 săptămâni pt operatie la cap. Murim cu legea în mana
Răspuns la discuția Zile concediu medical pentru mama
Cum pot obține concediu medical, pentru un copil în varsă de 8 ani, care a fost operat pe creier și necesita mai multe internări. Menționez ca am terminat tot concediul de odihna. Pana iese certificatul de handicap nu pot beneficia de nici un co cediu
Răspuns la discuția Vanzare
Multumesc!
Răspuns la discuția Vanzare
Nu exista nici un contract prenuptial.
Ipoteca este achitata in timpul casatoriei si casa este construită tot in timpul casatoriei,dar totul este pe numele sotului.
Multumesc!
Discuție Vanzare
Buna ziua.
Sotul meu a facut un credit cu ipoteca inainte de casatorie,pe care l a achitat in timpul căsătoriei pe numele lui si pe care am construit o casa.Daca el vrea sa vanda casa si terenul fara stirea sau acordul meu,se poate?
Răspuns la discuția Informatii plata cas
Multumesc pt.informati.O zi buna.
Răspuns la discuția Informatii plata cas
Bun si se poate plati undeva din urma ca sa am continuitate si sa am cele 12 luni venituri?
Buna ziua.
Va rog daca se poate sa ma ajutati cu o problema
Pana in luna iulie 2013 am fost in ccc,firma la care lucram a dat faliment,iar luna august am fost in preaviz,din cauza unor probleme a durat 3luni pana am depys dosarul de somaj adica 20nov2013.Intrebarea mea este:se poate sa platesc cas pe perioada aug-nov 2013 pt. a avea continuitate in cazul unui nou ccc?Daca se poate unde?sau daca exista o alta posibilitate?
Multumesc anticipat.
Răspuns la discuția Indemnizatie copil
Da am intarziat ,dar nu din vina mea,dar acum nu mai conteaza cine e vinovat.Am inteles ca de la 1 ian 2014 trebuie sa cotizezi 12 luni din 24 pt a beneficia de indemnizatie ,la fel cum este si la somaj.Este adevarat?
Buna ziua.
Am si eu o nelamurire cu privire la indemnizatia pt. cresterea copilului.Din 20 nov. sunt in somaj timp de 9 luni si tocmai am aflat ca sunt insarcinata,pana sa intru in somaj am fost in CIC 1,dar intre CIC 1 si somaj nu am continuitate timp de aproape 3 luni adica:
20 iulie 2011-20 iulie 2013- CIC1
21 iulie2013-20 aug 2013- preaviz
21 aug-19 nov- lipsa
20 nov2013- 19 aug 2014 somaj


Intrebarea mea este daca pot beneficia de indemnizatie in conditiile acestea?

Multumesc anticipat