avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 583 soluții astăzi
Forum Activitate colombina

Activitate colombina

Buna seara am o rugaminte, si nu stiu daca m-am incadrat bine la categorie dar eu intreb!
un srl, cu asociat unic si administrator, incheie cu acesta un contract de management ,cu impozit de venit cu retinere la sursa, pe o luna doar , pt a obtine un credit la banca, cum procedez eu mai departe in calitate de contabil?
este asimilat salariilor?
eu am constituit impozitul ,l-am platit dar mai departe nu ma stiu..va rog mult dati-mi un raspuns. si de note contabile chiar am nevoie,
va multumesc mult si astept raspuns.
Răspuns la discuția transfer contract leasing auto!
va multumesc tuturor pt raspunsurile prompte. o zi buna.
Buna seara dragilor!

As vrea sa transfer contractul de leasing auto de pe o persoana juridica pe alta, stiti de ce acte sau conditii am nevoie? si daca e necesar ca firma noua pe care intra leasing-ul tre' sa aiba profit?

va multumesc anticipat si s-avem o saptamina buna.
multumesc foarte mult de raspuns, am sperat ca asha cum imi merge vechimea in perioada de ingrijire copil, as putea beneficia cumva si de pensia facultativa...asha ca prin minune.Sper ca acum pe ultima suta de metrii sa ma decid unde ,multumesc inca odata.
Buna seara, eu cu sarcina mea, va intreb din nou.
In cazul in care m-am decis pe ultima 100 de metrii sa-mi fac pensie privata chiar daca am peste 35 de anishori acusi acusi impliniti, care ar fi conditiile pt. un angajat ca mine?Tinind cont ca luna aceasta spre sfirsit voi naste.Se poate ? Merita? ,sincer habar n-am dar ma intereseaza daca se poate ca sa nu pierd cei 2 ani cind voi fi in ingrijire copil.

Va multumesc din nou.
Multumesc f. mult ,am priceput.O singura intrebare mai am.Medicul de familie imi spune ca plata acestor contributii ar trebui facuta in Bv.,oare?
Multumesc din nou.
Ajutor dragii mei, m-am impotmolit.
Deci;),sint angajata in Bucuresti cu norma de 8 ore, cu stagiul de cotizare normal, indeplinesc toate conditiile si,ne-am mutat din Bucuresti acum o luna la Bv.,intre timp normal ,mi-am schimbat medicul de familie, si acum sint bulversata pen'ca nimeni nu ma lamureste ce sa fac mai departe, adica:
Eu in Bv. ce declaratii tre' sa depun? 3a,3b,3c si FNUASS?si tot in Bv. sa platesc aceste cotizatii?firma mea sa depuna celelalte declaratii si statul de plata in continuare in Bucuresti?si cind voi intra in CIC unde si ce mai depun atunci ?Va rog frumos sa ma credeti, in Bucuresti ma descurcam stiam sistemul , dar aici pare zona crepusculara , nimeni nu ma lamureste.si dupa ce ca mi-e frica in perioada asta mai am si stresul cu declaratiile astea, va rog frumos sa ma ajutati sa ma lamuresc ,
Multumesc.
Multumesc de raspuns Romy ,intre timp am mers la Administratia Financiara si m-au lamurit . De fapt ei zic ca nu tre' sa depun nimic, facturez fara tva ..pur si simpu.... dupa noul cod fiscal.
Crezi ca daca au fost doar vorbe ma pot trezi cu ceva amenda ca n-am nici o instiintare inregistrata la ei?
oricum multumesc...
Dragilor, ce ar trebui sa fac in cazul in care tai factura de chirie pt. un teren gol , pe care se va construi ceva?Adica eu platitor de tva, inregistrat in scopuri de tva...si bla bla, am dreptul la optiunea de a factura fara tva o chirie?Si daca da...ce ar trebui sa fac ?:)

va multumesc mult pt orice informatie.
Răspuns la discuția cum sa cumpar uscatoria blocului?
multumesc de promptitudine....ma intereseaza f. tare subiectul.Intrebarea mea de fapt este: in cazu' fericit ,fac contract cu toti locatarii?sau e de ajuns un anumit procent sa zice 50%+1 ca daca unul din ei nu e de acord...atunci ma las pagubasha.
multumesc din nou.;)