Dragilor, ce ar trebui sa fac in cazul in care tai factura de chirie pt. un teren gol , pe care se va construi ceva?Adica eu platitor de tva, inregistrat in scopuri de tva...si bla bla, am dreptul la optiunea de a factura fara tva o chirie?Si daca da...ce ar trebui sa fac ?:)
Multumesc de raspuns Romy ,intre timp am mers la Administratia Financiara si m-au lamurit . De fapt ei zic ca nu tre' sa depun nimic, facturez fara tva ..pur si simpu.... dupa noul cod fiscal.
Crezi ca daca au fost doar vorbe ma pot trezi cu ceva amenda ca n-am nici o instiintare inregistrata la ei?
oricum multumesc...
stiu ca anul trecut iti puteai alege modul de facturare printr-o declaratie depusa la ei. Nu mai sunt la curent cu modificarile:(
~ final discuție ~
Alte discuții în legătură
Recuperare tva
Cris2005
Firma pe care o reprezint a incheiat un contract de inchiriere a unui imobil, de la o firma romaneasca, platitoare de TVA. Firma proprietara emite in fiecare ... (vezi toată discuția)
Declaratia 300
Doina B
Buna ziua!
Cu scuzele de rigoare pt simplitatea intrebarii, nu-mi este clar ce trebuie sa trec la randurile 17.1 sub TOTAL TAXA COLECTATA, respectiv 27.1 ... (vezi toată discuția)