avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 594 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale facturare chirie cu tva sau fara??
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

facturare chirie cu tva sau fara??

Dragilor, ce ar trebui sa fac in cazul in care tai factura de chirie pt. un teren gol , pe care se va construi ceva?Adica eu platitor de tva, inregistrat in scopuri de tva...si bla bla, am dreptul la optiunea de a factura fara tva o chirie?Si daca da...ce ar trebui sa fac ?:)

va multumesc mult pt orice informatie.
Ultima modificare: Marți, 9 Octombrie 2007
colombina, utilizator
Cel mai recent răspuns: Romică Stoica , Consilier juridic 20:02, 12 Octombrie 2007
Trebuie sa faci declaratie la fisc cum vrei sa facturezi si incepand cu ce data;)
Multumesc de raspuns Romy ,intre timp am mers la Administratia Financiara si m-au lamurit . De fapt ei zic ca nu tre' sa depun nimic, facturez fara tva ..pur si simpu.... dupa noul cod fiscal.
Crezi ca daca au fost doar vorbe ma pot trezi cu ceva amenda ca n-am nici o instiintare inregistrata la ei?
oricum multumesc...
stiu ca anul trecut iti puteai alege modul de facturare printr-o declaratie depusa la ei. Nu mai sunt la curent cu modificarile:(

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Recuperare tva Cris2005 Cris2005 Firma pe care o reprezint a incheiat un contract de inchiriere a unui imobil, de la o firma romaneasca, platitoare de TVA. Firma proprietara emite in fiecare ... (vezi toată discuția)
Declaratia 300 Doina B Doina B Buna ziua! Cu scuzele de rigoare pt simplitatea intrebarii, nu-mi este clar ce trebuie sa trec la randurile 17.1 sub TOTAL TAXA COLECTATA, respectiv 27.1 ... (vezi toată discuția)
Prestari servicii intracomunitare raportare in declaratia 390 consttantin consttantin Buna ziua, Ma puteti ajuta, va rog, cu o informatie? Am cazul unei societati platitoare de tva trimestrial, inregistrata in ROI, care presteaza servicii ... (vezi toată discuția)