Bună ziua! Fiica mea primește indemnizație pentru creștere și îngrijire copil, în valoare de 1250 lei, fiind în clasa a XII a, când a născut, iar acum este studentă la ID. Întrebarea mea este: i se va mări indemnizația, începând cu 1 ianuarie 2022, conform măririi salariului minim pe economie?
Mulțumesc anticipat, pentru răspuns!
Buna ziua! Eu sunt angajata la o firma privata conform Legii 76/2002, pe conventie. In urma cu o luna, am fost carantinata 14 zile, fiind in contact direct cu fiica mea careia i a iesit pozitiv testul Sars cov 2, motiv pentru care medicul de familie mi a dat concediu medical. De la firma mi au spus ca nu l primesc deoarece nu vor mai putea beneficia de sustinerea de la stat ( conventia) primita. Intrebarea mea este: procedeaza corect, legal?
Multumesc anticipat!
Buna ziua!
Revin cu o intrebare. In perioada septembrie 1987-decembrie 1989, am lucrat in cadrul antreprizei de constructii ACM 1, situata pe bdul. 1 Mai Bucuresti. Nu am luat carnetul de munca, iar antrepriza nu mai exista. Imi puteti da o informatie, de unde imi pot recupera carnetul de munca, sau o adeverinta, din care sa rezulte perioada lucrata? Cumva de la Arhivele Nationale?
Multumesc anticipat!
Multumesc mult, pentru raspuns!
Mai am o intrebare, in situatia in care nu am stagiul de 33 ani si 8 luni, ma pot pensiona anticipat, cu penalizare, desigur, la 57 de ani si 8 luni?