avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 503 soluții astăzi
Forum Activitate erika44

Activitate erika44

Discuție Moștenire
Buna ziua,as avea o intrebare.: Am un apartament pe care il detin in proportie de 5/8,restul de 3/8 fiind detinut de fiica mea dupa decesul soțului meu,tatal fiicei mele. Mai am un fiu dintr o alta casatorie. Pot trece cumva tot apartamentul pe fiica mea( sa fie ea unic proprietar),si daca da,prin ce metodă? Multumesc anticipat!
Buna ziua,as dori sa intreb urmatoarele:am fost nevoita sa plec de la ultimul loc de munca din motive de sanatate,Din aceasta cauza nu am putut continua activitatea in perioada de preaviz,fapt pentru care am fost trecuta nemotivat,.Problema este ca am primit ultimul fluturas de salariu ,cu care nu sunt in clar si pe care sunt trecute zilele de concediu efectuate si cele neefectuate.Pentru zilele neefectuate nu am fost platita.Este corect,si daca nu,unde ma adresez?
Mi am depus demisia la firma la care lucram ,fara a respecta preavizul,din motive medicale,deoarece nu mai puteam lucra acolo ,avand probleme cu coloana,lucru pe care l am adus la cunostiinta firmei. Am aflat ca sunt absenta nemotivat 20 de zile,de la data demisiei pe parcursul celor 20 de zile de preaviz? Intreb: cum as mai fi putut sta in preaviz,cand imi punea in pericol sanatatea? Multumesc
Discuție Pensie de boala
Am 46 de ani si sufar de cardiopatie ischemica ,angina pectorala de efort ,insuficienta venoasa si hta si de coxartroza la ambele picioare .Am dreptul la pensie de boala avand in vedere ca aceste boli sunt incurabile>?Multumesc
E legal si corect ca ,fiind angajata cu norma intreaga sa primesc doar 10 tichete de masa pe luna?
Multumesc pentru raspuns
m am nascut in data de 28 februarie 1969 si am fost casatorita cu sotul decedat 11 ani din 1991pana in 2002 cand sotul meu a decedat
Am 44 de ani si sufar de coxartroza bilaterala ccea ce ma impiedica sa mi gasesc un loc de munca caruia sa i fac fata.Am 10 ani vechime in munca ,sunt vaduva de 12 ani ,sotul meu decedand de cancer .Am dreptul la vreo pensie sau ajutor?Si daca da ,care sunt pasii pentru obtinerea lor?<Multumesc