avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 804 soluții astăzi
Forum Activitate OlaruMarius

Activitate OlaruMarius

Buna ziua,

Am fost la un Orange Shop si am discutat despre rezilierea contractului si i-am spus ca plata daunelor(numarul de luni ramase) este abuziva si nu o voi plati.
Am renuntat sa completez cererea pentru ca as vrea sa stiu daca imediat dupa ce o voi completa pot sa fac si o sesizare la ANPC. Mi s-a spus ca raspunsul la cerere va fi acelasi ca al lui. Asadar, as putea sa fac o sesizare imediat dupa cerere ca sa nu fiu nevoit sa mai achit inca luna abonamentul?

Multumesc anticipat,
Marius
Buna ziua,

Doresc sa plec 6 luni cu bursa erasmus. Din pacate am cazier judiciar care se va sterge automat abia in 2017.

Ma va incurca acest cazier cu vreun permis de sedere in tara in care vreau sa plec?(vreau sa plec in UE) voi fi luat in evidenta la ei cu problema pe care am facut-o?

Multumesc anticipat pentru ajutor,
Marius
Răspuns la discuția Iesire din tara cu cazier
Va multumesc pentru ajutor
Buna ziua,

In momentul de fata sunt condamnat la inchisoare cu suspendare.Cazierul meu va fi reabilitat de drept in 2017. In momentul acesta, daca doresc sa ies din tara in Uniunea europeana mi se va verifica cumva cazierul?Ar fi probleme la iesirea din tara daca am cazier?

Multumesc anticipat pentru ajutor,
Marius
Va multumesc pentru raspunsuri. Acum m.am lamurit.
Da.iar perioada de incercare este dispusa in temeiul art 82 c.p
Buna ziua,
As dori sa stiu de cand incepe perioada de incercare.am citit ca incepe de dupa terminarea perioadei de suspendare dar am citit ca incepe si dupa data la care decizia de condamnare devine irevocabila..Ma puteti lamuri va rog daca pentru o pedeapsa de un an cu suspendare si 3 de incercare pot sa depun cererea de reabilitare dupa 3 sau 4 ani? Stiu ca nu se poate sub nici o forma reabilitarea inainte de terminarea perioadei de incercare.
Buna ziua,

Un prieten din Noua Zeelanda ar vrea sa imi trimite un mic colet cu plante de ceai kawa kawa(nu Kava kava) [ link extern ]

Este legala in Romania aceasta planta? Daca da, cum demonstrez vamesului ca este, sa nu o ia si sa o duca la analizat.Am mai avut probleme cu vamesii in trecut privind regimul armelor si munitiilor, dar produsul meu NU facea parte din regimul armelor si munitiilor...a inteles prea greu si cu prea multe batai de cap.

Multumesc anticiat pentru eventualele raspunsuri