avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 616 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Paşapoarte, cărţi de ... Iesire din tara cu cazier
Discuție deschisă în Paşapoarte, cărţi de identitate, acte de stare civilă - formalităţi, obţinere, probleme

Iesire din tara cu cazier

Buna ziua,

In momentul de fata sunt condamnat la inchisoare cu suspendare.Cazierul meu va fi reabilitat de drept in 2017. In momentul acesta, daca doresc sa ies din tara in Uniunea europeana mi se va verifica cumva cazierul?Ar fi probleme la iesirea din tara daca am cazier?

Multumesc anticipat pentru ajutor,
Marius
Ultima modificare: Sâmbătă, 6 Decembrie 2014
OlaruMarius, utilizator
Cel mai recent răspuns: OlaruMarius , utilizator 12:43, 6 Decembrie 2014
Puteti sa plecati fara probleme, cazierul nu se verifica .
Va multumesc pentru ajutor

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Citatie pentru reabilitare judecatoreasca in loc de reabilitare de drept Marius0256 Marius0256 Bună ziua, În data de 23-01-2014 am fost condamnat la un an de închisoare cu suspendare. În data de 8 Martie am fost să verific dacă am fost ... (vezi toată discuția)
Erasmus cu cazier OlaruMarius OlaruMarius Buna ziua, Doresc sa plec 6 luni cu bursa erasmus. Din pacate am cazier judiciar care se va sterge automat abia in 2017. Ma va incurca acest cazier cu ... (vezi toată discuția)
Serviciu probatiune - modalitate legala pentru neprezentare yoyo72 yoyo72 Buna seara, un prieten, acum 5 ani a savarsit o fapta penala si am primit ca pedeapsa 3 ani inchisoare cu suspendare si amenda contraventionala + timp de 5 ... (vezi toată discuția)