avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 850 soluții astăzi
Forum Activitate CuzescuAndra

Activitate CuzescuAndra

Buna ziua, asi dori sa stiu daca sunt in somaj cu data de 1.10.2013 timp de 6 luni, iar eu sunt insarcinata in 4 sapt pot sa prelungesc somajul cu medical pana intru in prenatal sau ce trebuie sa fac sa nu pierd indemnizatia?
Asi dori un exemplu de note contabile in excel pentru investii si ce cod trebuie sa trec la credit si debit pentru a fi scutit de impozitul de 16% mentionez ca sunt neplatitor de tva
Buna sera asi dori si eu cateva informatii cu privire la:

1 Am infintat un srl neplatitor de tva, iar banii pentru amenajarea spatiului i-am avut noi. Se face un contract intre persoana fizica si juridica de imprumut si daca da unde declar acest contract si cum contabilizez banii?

2 Am solicitat facturi pe toate materialele pentru amenajarea spatiului (facturi de investitie)
unde declar aceste facturi in programul de contabilitate ca sa le pot scadea de impozitul de 16%? Se pot trece la bonuri de consum pe investiti sau acolo se trec doar bonurile?

Asi avea nevoie de cateva informatii cu privire la acest program de contabilitate daca il foloseste cineva, mai exact la bonuri de consum pe investiti se pot trece si facturile pentru sacderea materialelor necesare pentru amenajari in firma sau unde sa declar aceste investiti ca sa le scad de impozit?
Se mai plateste vreo taxa pentru deschiderea punctului de lucru?
Buna ziua, asi dori sa deschid un punct de lucru cu un singur asociat unic care este si administrator, ce imi trebuie sa redactez hotararea aga a asociatului unic pentru deschiderea punctului de lucru si anexa la aceasta sau decizia asociatului unic pt deschiderea punctului de lucru care este cea corecta formulata?
Multumesc
Buna ziua, asi dori si eu o informatie cu privire la urmatoarele aspecte:
- ce coduri Caen imi trebuie in actul constituitv pentru comercializarea pesticidelor si ierbicidelor al plantelor, semintelor, al urmatoarelor produse: - sape, topare, cuie, prize, intrerupatoare
- galeti, lighene, stropitoare,
- detergenti, hartie igienica, sapunuri
Mentionez ca asi vrea sa imi deschid ca un fel de magazin general cu produsele astea.