avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 706 soluții astăzi
Forum Activitate ioanamat

Activitate ioanamat

Buna ziua,

In decembrie 2012 mi s-a fraudat cardul bancar si nici pana astazi nu am primit banii de la banca, desi de la politie am 3 adrese din care reiese ca:

"Va facem cunoscut ca dosarul privind faptele sesizte de dvs la data de 04.12.2012, privind infractiunea de efectuarea de operatiuni financiare in mod fraudulos este inregistrat la unitatea noastra de politie sub nr. 174xxxx/2013 avand nr. unic xxx/P/2013 la Parchetul de pe langa Judecatoria Buftea.
De la data sesizarii, au fost efectuate verificarile necesare care se impun pentru descoperirea autorului/autorilor faptei penale, pana in prezent neexistand probe care sa duca la identificarea acestora.
La data de 20.01.2014 s-a aprobat trecerea dosarului in evidentele cu autori neidentificati, urmand ca, dupa cercetarile ulterioare ce pot releva aparitia unor elemente noi, sa va fie comunicat rezultatul acestora.
Pentru orice corespondenta legata de acest dosar, va solicitam sa faceti trimitere la nr. din acesta comunicare si la nr. unic".

Intrebarea mea era daca acest raspuns de la Politie este suficient ca banca sa fie obligata sa-mi returneze suma.

Va multumesc,

IM
Multumesc pentru raspuns.

In cazul nostru cladirea are 11 apartamente si 3 locuri de parcare la demisol.
Se considera numatul proprietarilor 14 (11+3)?

Va multumesc,
IM
Buna ziua,

Am achizitionat in septembrie un apartament de 2 camere intr-un bloc nou de 3 etaje (11 apartamente), de la o persoana fizica (dezoltator). In prezent dezvoltatorul mai are 2 apartamente nevandute in acest bloc.

Intrebarile mele sunt:
1. de cati proprietari este nevoie pentru a infiinta o asociatie de proprietari?
2. de cat la suta din nr. de proprietari este nevoie pentru a se lua o hotarare in cadrul asociatiei?

Va multumesc,

Buna seara,

M-am intors la serviciu cand copilul a implinit 11 luni, iar sotul a intrat pentru a 12-a luna in CCC.

Imi voi depune dosarul pentru suplimentul de insertie pana la implinirea varstei de 1 an a copilului; este adevarat ca pe toata perioada de acordare (1-2 ani copil), nu am voie sa-mi iau:
- condediu medical pentru copil,
- concediu medical personal
- sau concediu fara plata?
este adevarat ca acestea duc la pierderea dreptului la stimulent?

Va multumesc,
Buna ziua,

Am un copil nascut la 04.12.2012 si in prezent sunt in CCC de pana la un an.
Incepand cu 01.11.2013 (cea de-a 12-a luna), va intra tatal in CCC, iar eu ma voi reintoarce la serviciu.

Intrebari:
- pana cand poate depune tatal cererea de intrare in CCC?
- pana cand pot depune eu cererea de acordare a stimulentului de insertie?
Este obligatoriu sa depunem actele pana la 04.12.2013 (adica ziua cand cel mic implineste 1 an)?

Multumesc,
Buna ziua,

De curand m-am mutat din Ilfov in Bucuresti. Mi-am schimbat C.I.
In acest caz este necesara schimbarea permisului auto?
Mentionez ca acesta este de tip nou (nu are mentionata adresa pe el) si este emis anul trecut (deci mai este valabil inca 9 ani).

Va multumesc,
Am un copil nascut pe 04 Decembrie 2012. Sunt in concediu de ingrijire copil de pana la 1 an. Intrebarile mele sunt:

1). pentru luna a 12-a trebuie sa ceara tatal CCC? daca da, eu ma voi reintoarce la munca la 11 luni (03.11.2013), dar voi primi stimulentul incepand cu 03.12.2013 (dupa incetarea CCC al tatalui)?

2). pot fi data afara in primele 6 luni de la intoarcerea din CCC? pot cere sa lucrez doar 6 ore in aceste prime 6 luni de la reintoarcere (primimd salariul intreg si stimulentul)?

Va multumesc.