Buna ziua,
In decembrie 2012 mi s-a fraudat cardul bancar si nici pana astazi nu am primit banii de la banca, desi de la politie am 3 adrese din care reiese ca:
"Va facem cunoscut ca dosarul privind faptele sesizte de dvs la data de 04.12.2012, privind infractiunea de efectuarea de operatiuni financiare in mod fraudulos este inregistrat la unitatea noastra de politie sub nr. 174xxxx/2013 avand nr. unic xxx/P/2013 la Parchetul de pe langa Judecatoria Buftea.
De la data sesizarii, au fost efectuate verificarile necesare care se impun pentru descoperirea autorului/autorilor faptei penale, pana in prezent neexistand probe care sa duca la identificarea acestora.
La data de 20.01.2014 s-a aprobat trecerea dosarului in evidentele cu autori neidentificati, urmand ca, dupa cercetarile ulterioare ce pot releva aparitia unor elemente noi, sa va fie comunicat rezultatul acestora.
Pentru orice corespondenta legata de acest dosar, va solicitam sa faceti trimitere la nr. din acesta comunicare si la nr. unic".
Intrebarea mea era daca acest raspuns de la Politie este suficient ca banca sa fie obligata sa-mi returneze suma.
Va multumesc,
IM