avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 670 soluții astăzi
Forum Activitate anagavriloaia

Activitate anagavriloaia

Răspuns la discuția Calcul caldura
Se poate face calculul si la cei cu repartitoare, avem fisa fiecarui apartament, cu parametrii si asa mai departe.. si mai avem un program care calculeaza tot daca introduci tot ce este pe fisa de apartament.
Discuție Calcul caldura

Se apropie iarna si va trebui sa dam drumul la clorifere. Firma care se ocupa cu calculul caldurii(repartitoare) cere o suma enorma. Locatarii blocului unde sunt contabila mi-au propus sa calculez eu caldura. Este ilegal?
Buna ziua!
Am preluat o gestiune la asociatie si facand pasivul si activul, am observat o diferenta mare(activul mai mic decat pasivul).Unde as putea sa ma adresez? Cunoaste cineva o firma de audit pentru a vedea daca ceea ce am constatat este adevarat si eventual unde s-a gresit?
Va multumesc.
am preluat contabilitatea la o asociatie de proprietari, am facut activ-ul si pasiv-ul si am constatat cu stupoare ca este o diferenta mare( activul mai mic decat pasivul cu 54.683,48). Ce este de facut?
Multumesc!
Se mai practica inca conventia civila(pentru presedinte, administrator, contabil,femeie de serviciu) la unele asociatii de proprietari, este legal?
Multumesc.
Buna ziua!

am si eu o intrebare:sunt casier la Asociatia de proprietari, femeia de serviciu vrea concediu de odihna si vrea si bani pe concediu,are incheiata conventie civila(este pensionara la limita de varsta) . Din ce am citit pe forum imi dau seama ca nu are dreptul la concediu de odihna si nici la plata pe concediu.Asa este?
Multumesc