avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 643 soluții astăzi
Forum Activitate alexvalentin

Activitate alexvalentin

Discuție Radiere SRL
buna ziua,

Am un SRL infiintat in 1.03.2016, nu l-am folosit , am depus trimestrial declaratia 100. Acum vreau sa radiez firma, insa nu mai gasesc certificatul constitutiv si nu stiu care sunt etapele ce trebuie sa le urmez, unde tebuie sa merg si ce cereri sa fac ca sa radiez acest SRl.Ma pouteti ajuta?

Multumesc
Răspuns la discuția SRL - declaratia 100
ok, ms , deci selectez microintreprindere si completez 0?Trebuie sa platesc ceva cand o depun?
Buna ziua,

Am o firma SRL infiintata pe data de 3.03.2016, trebuie sa depun declaratia 100 pana pe data de 25.07, am intrat pe site la anaf , am descarcat declaratia pdf insa nu stiu ce anume trebuie sa completez la Denumire creanta fiscala , mentionez ca firma nu are activitate si nici nu are angajati . Nu are nici incasari si nici datorii.

Multumesc
Discuție Succesiune
Buna ziua,

In cazul in care parintii sunt decedati, exista 4 frati si un teren cu suprafate de 1ha, se poate impartii in patru parti egale acest teren, daca succesiunea a fost facuta deja ? Terenul nu are cadastrul si intabularea facuta , dar daca vrem sa impartim terenul care sunt etapele necesare ce trebuiesc urmate.

Multumesc

Va rog sa ma ajutati si pe mine cu urmtoarea situatie:
Am cumparat in urma cu 3 ani , o garsoniera printr-un credit bancar,Prima-Casa, problema este ca in contractul de vanzare-cumparare s-a strecurat o greseala si anume, fizic, garsoniera se afla pe strada Barsanesti , iar in contract este scris ca se afla pe Aleea Barsanesti. Este adevarat ca in apropiere se afla si Aleea Barsanesti.
Cum trebuie sa procedez ca sa se rectifice aceasta greseala ? Si daca se poate sa imi spuneti si costurile acestei operatiuni

va intreb aceste lucruri deoarece am incercat sa fac o firma la aceasta locatie si cand au venit sa faca verificarea de sediu au refuzat pana la solutionarea acestei situatii. In cazzul in care rezolv problema cu adresa , unde trebuie sa mai merg ca sa rezolv si cu actele firmei?
In act este trecut Aleea Barsanesti
Buna ziua,

Va rog sa ma ajutati si pe mine cu urmtoarea situatie:
Am cumparat in urma cu 3 ani , o garsoniera printr-un credit bancar,Prima-Casa, problema este ca in contractul de vanzare-cumparare s-a strecurat o greseala si anume, fizic, garsoniera se afla pe strada Barsanesti , iar in contract este scris ca se afla pe Aleea Barsanesti. Este adevarat ca in apropiere se afla si Aleea Barsanesti.
Cum trebuie sa procedez ca sa se rectifice aceasta greseala ? Si daca se poate sa imi spuneti si costurile acestei operatiuni.

Multumesc anticipat, pentru ajutor!