avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 588 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Succesiune
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Succesiune

Buna ziua,

In cazul in care parintii sunt decedati, exista 4 frati si un teren cu suprafate de 1ha, se poate impartii in patru parti egale acest teren, daca succesiunea a fost facuta deja ? Terenul nu are cadastrul si intabularea facuta , dar daca vrem sa impartim terenul care sunt etapele necesare ce trebuiesc urmate.

Multumesc
Cel mai recent răspuns: cyan , moderator 15:12, 26 Octombrie 2015
Daca ati facut succesiunea atunci trebuie facut cadastrul si iesire din indiviziune.
Contactati o firma de cadastru si un notar (eventual acelasi notar unde ati facut succesiunea).

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Varianta optima arlandh arlandh In baza legii 18/91, dintre urmasi (fii), 2 au facut cerere pentru reconstituirea dreptului de proprietate dupa tatal lor. Titlul a fost emis pe numele ... (vezi toată discuția)
Poate notarul obiecta la valoarea unuei tranzactii de vanzare-cumparare ? atitirisca atitirisca Buna ziua, Tatal meu impreuna cu cei 3 frati ai lui au mostenit un teren de la parinti. Tata si inca un frate au cumparate(prin chitanta de mana, in ideea ... (vezi toată discuția)
Vanzare teren gigelas gigelas Buna ziua, Bunicul meu,inainte de deces,a facut testament pentru terenul ce l-a avut,mamei mele si unei surori a mea. Este vorba de un teren in indiviziune si ... (vezi toată discuția)