Ca esti vinovat sau nu, nu recunosti nimic!Daca nu au probe solide la dosar si gasiti un avocat bun sotul isi poate recupera functia!Sunt avocati care nu fac nimic concret si iau bani pt acel nimic si unii f.buni!cautati un avocat mai batran, viclean care desi are un onorariu mare face ceea ce promite!
Buna ziua.In contractul de munca individual nu este trecut articolul care face referire ca se acorda liber platit pentru decesul unei rude.In cazul acesta se poate cere liber platit pentru decesul unei rude?Va multumesc!
Sfatul meu este sa asteptati, cand sotul numai lucreaza si nu aduce venituri intentati divort si si cereti custodia unica a copilul iar dupa cand aveti custodia copilului plecati in strainatate si lasati copilul la parintii dvs apoi daca aveti cum il luati cu dvs .
Este posibil ca cei 66,75 mp sa fie suprafata utila iar suprafata utila totala sa fie de 91 mp.
Trebuie sa va uitati in schita pentru care s-a facut intabularea apartamentului .Multi cadastri scriu suprafata utila ex:60 mp , apoi suprafata utila 55 mp.Nu scriu care este suprafata utila totala care include debaralele, balconul.Suprafata utila este suprafata locuibila practic .
Avand in vedere ca nu prezinta contractul semnat de catre tatal dvs va rog sa mergeti la directorul de sucursala/agentie si sa cereti sa vedeti acel contract daca tot angajata solicita plata acelei sume.Daca exista acel contract atunci mergeti la politie pentru fals in acte,etc.
Buna ziua.Am niste intrebari si sunt atatea raspunsuri in mediul online incat nu stiu care sunt raspunsurile corecte.Pentru o persoana plecata in delegatie sambata ce spor se aplica la salarul de baza?Daca a avut diurna mai are dreptul la spor/zi libera?Daca a lucrat 7 ore sambata si vrea sa se compenseze in zile libere cum se calculeaza mai exact?
Va multumesc anticipat!
Concret fratele dvs a fost pacalit.In proces trebuia sa se stabileasca cui da sulta si cine ramane cu casa scurt si la obiect.Daca a scos banii trebuia sa mearga la notar cu hotararea definitiva pentru ca notarul sa scrie ca numita a primit sulta conform hotararii si atunci statea linistit.Daca intre el si avocat nu e un contract etc atunci nu are nicio dovada ca a dat acei bani.Din pacate sfatul meu este sa isi gaseasca un avocat serios care sa il sfatuiasca ce sa faca mai departe !Iar pe viitor pentru sume peste 500 lei se cere chitante ,etc!
Daca sotia bunicului a facut imbunatatiri casei si a pastrat facturile care atesta ca a cumparat materiale, a platit manopera meseriasilor , etc atunci ea are un drept de creanta iar mostenitorii de drept trebuie sa ii restituie banii cheltuiti.
Ati incercat sa vorbiti cu executorul angajat de Asociatie?Poate ajungeti la o intelegere scrisa cu executorul si sa vindeti apartamentul la pretul real de pe piata imobiliara si apoi sa va obligati sa platiti datoria sotului .Va rog sa va luati un avocat, prima data la licitatie este scos la un pret si daca nu se cumpara la acel pret , pretul scade cu 25% la urmatoarea strigare.
Intrebati nu puteti face un antecontract cu potentialul cumparator in care sa plateasca datoria catre asociatie ?Astfel platiti datoria asociatiei si diferenta sa o dea la o data stabilita.