avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 510 soluții astăzi
Forum Activitate aihwh

Activitate aihwh

[ link extern ] /

Un articol foarte bun scris de Stelian Tanase, pastrati-va obiectivitate, chiar nu are importanta cine este la putere.

[ link extern ] #

Discutii pe marginea subiectului. Cred ca Romania se indreapta cu pasi mari spre a deveni un stat politienesc. Pareri?
Răspuns la discuția Postarea unui videoclip cu mine
Buna,

Daca esti angajata unui studio de videochat ar trebui sa iei legatura cu patronul, sa ii spui ce s-a intamplat. Daca esti independenta, fa un complaint (reclamatie) la x hub, si un complaint pe site-ul intermediar in care ati facut nebuniile, pentru a bana contul celui care a postat video-ul pe internet. De asemenea, da un search pe Google dupa titlul cu care este publicat video-ul pe x hub, pentru a vedea daca a fost preluat si de alte site-uri. Daca da, fa reclamatii si la celelalte pana videoclipul dispare, si gata.

Daca mai ai nelamuriri, te ascult.
Salut,

Am si eu o dilema.

Presupunem prin absurd ca imi deschid un magazin online unde vand, nu stiu... tastaturi sa spunem. Noi nu avem un stoc, doar cumparam tastaturile o data pe saptamana dupa ce strangem comenzile, si le trimitem mai departe printr-un serviciu de curierat sa zicem. Nu oferim garantie/factura la tastaturi, si deci nu inregistram de niciun fel veniturile. De asemenea, tastaturile sunt niste chinezarii ieftine care se aseamana in totalitate.

Cum te poate prinde organul? Daca te poate prinde bineinteles. Banuiesc ca te poate baga la evaziune fiscala si ceva lege anti-copyright.

Mersi anticipat.
Edit: Sper ca am nimerit categoria.
Deci, are cineva vreo idee? :) Scuze pentru bump, e ultimul. Daca ma poate ajuta cineva..
Nu inteleg. Substantele pe care vreau sa le vand nu sunt trecute in tabelul la care va referiti. Deci este vreo problema daca le vand?
Salut,

Ma bate gandul sa deschid un magazin online cu aria de acoperire Romania, in care sa ofer produse de tip research chemicals (sau legal highs). Ceva in genul: [ link extern ] ? :)

Multumesc anticipat.