Buna seara, problema mea e urmatoarea: doresc sa schimb sediul si puctul de lucru in acelasi imobil, proprietara e o femeie inaintata in varsta si imobilul respectiv l-a donat fiului ei, insa acesta va deveni proprietar dupa moartea mamei sale. intrebare: cu cine dintre acesti doi oameni pot face un contract de comodare? va multumesc.
Buna seara, vreau sa deschid un magazin online de haine, ce autorizatii am nevoie? intreb pentru ca punctu de lucru va fi la casa undeva la margina de oras. si ce conditii trebuie indeplinite pentru a obtine aceste autorizatii? va multumesc si astept un raspuns.
buna ziua, vreau sa deschid un magazin online de haine, pentru aceasta am infiintat un srl dar vreau sa stiu ce alte autorizatii,documente sunt necesare. e nevoie de casa de marcat?
Buna seara, detin un srl d si peste cateva saptamani voi incepe activitatea. Eu locuiesc in GL si firma e inscrisa la VS, pot sa merg la ITM Galati pt a face angajarea? Mulumesc
Buna, pot comercializa tigla metalica avand ca activitate principala 4673? Comert cu ridicata al materialului lemnos si al materialelor de constructii si echipamentelor sanitare multumesc
Buna ziua, ce costuri sunt pentru a schimba cod caen a unui srl d ? Multumesc
buna ziua, vreau sa deschid un magazin de haine creatie proprie. ce cod caen se incadreaza tinand cont ca o alta firma va produce hainele? nu stiu daca am fost destul de explicit dar puteti reveni cu intrebari si chiar va rog. multumesc
Va salut pe toata lumea,
doresc sa imi exprim nelamuririle, vreau sa deschid cateva magazine cu haine si m-am gandit sa colaborez cu o firma de confectii, mentionez ca eu contribui cu materia prima. pe baza acestor date pot face PFA? va multumesc
va salut, am si eu o nelamurire un prieten a avut un accident de masina, a depasit pe linie continua si s-a ciocnit cu o alta masina care venea din sens opus. in urma cercetarilor facute de politisti s-a ales cu un an de suspendare.intrebarea mea este un an suspendare se calculeaza 12 luni sau 8 luni? pt ca am auzit ca in alte cazuri se calculeaza anu de 8 luni. va multumesc